| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kholodnye berega aka Cold Shores (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kholodnye berega aka Cold Shores (2019)Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2020 u 11:18 |
|
Prevod je najavio kumek✨
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2020 u 20:55 |
|
Izbrsna serija. Dobra mystery, thriller atmosfera, zacinjena zavodjenjem..
Ocena 7.5 / 10.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2022 u 22:02 |
|
Zavrsena je druga sezona. Prava je bila odlicna. Cekamo titlove da se pojave.....
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2023 u 09:26 |
|
Prva epizoda prve sezone mi je `kriminalno` loša, loša kopija mnogih drugih, a priča tek, ponašanja, nema potrebe pricati, pretpostavljam da ima obrt i da je samo uvod u stilu nastavite dalje da gledate, a prethodnu u stilu `forget, forgot, forgotten` . Mada u prvoj ima nagovestaja kako potencijalno moze da se razvije, deluje cudnjikavo ali ako je tako onda pretpostavljam da vuce ka tome kako je doslo do toga. VIdecu. Nastavljam. Setim se bgv da je rekao pa dajte sansu otvaranju,da se prica razvije, mada vise sam pogresio sto sam to uradio, nego sto sam prekidao. Pricam za pre, i nevezano za ovu seriju.
Ažurirao AlexDeLarge - 06.Lipanj/Jun.2023 u 09:43 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2023 u 11:22 |
|
Kazes losa kopija drugih. Daj primer koje serije kopija. Veruj mi serija je vrh
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2023 u 12:19 |
|
Koju god hoces, istraga nestanka, krimi manje, misterija je po postavci, po atmosferi i vremenu zna se na koje lici, pricam otvaranje, a to sto `taze` inspektorka glumi Agnesu Gondzu Bojadzi i jos ponasanje muza vodi ka neizvesnosti, iscekivanju, tj. elementima trilera, a pretpostavljam sta je u pitanju, pa cu reci iskreno da li sam pogresio. Kao sto rekoh nastavljam. Ok, verujem ti da je dobra, a na kraju cu izneti utisak. Napisao sam ovo jer je bgv jednom spomenuo u nekoj temi da bi neka ostavrenja koja se sporo otvaraju pa adaptacija Karizija i jos jedan film, i Joxer nekoliko puta rekao za filmove koji te ne zainteresuju u prvih 20 minuta( ili ovde prva epizoda) da li treba gasiti i brisati. Eto to me je podstaklo da napisem. Moglo je i u nekoj drugoj temi.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2023 u 09:19 |
|
Da nezgodno je sto sam razmisljao kakav bi rasplet mogao da bude i pogodio ( nisam mogao da povezem dve stvari samo ali to je tesko, i nesto oko toga mi se svidelo, a drugu cisto na logiku se pokazalo da je bila dobra pretpostavka, i mislim da prvi put vidim tako nesto, ili se ne secam trenutno, slicnih jeste), pricam o prvoj sezoni. I dalje stoji za prvu epizodu sto sam napisao. Razmislicu (ima razlog) za drugu jer je prva sezona zaokruzena tj. celina. Desava se, to mi je bacilo senku ( ali je bas subjektivno) i zato mi se nije svidela, jer sam hteo da me iznenadi, a nije. Necu sad reci da je bez veze, itd, cak naprotiv, da se pogleda. Jeste krimi, misterija , triler (bas poseduje sve elemente), protkano dramom (fino). Ima po mom misljenju dobrih stvari, ima i dosta losih, nekako nedovrsenih, odlozenih, nelogicnih, zbrzanih, nesto mi je bespotrebno i visak, ali ima i finih karaktera, temperamenata, glume, da atmosfera je fina, dinamika i tempo kroz epizode mi nisu nekako uskladjeni, ali dobro mozda s namerom, mozda da vas `zacne` i onda `spusti` da isprovocira emocije, sta znam. Ako ima spoiler-a Aleksa vici da brisem, mada hteo sam i vise da napisem ali sam i ovo jedva da ne dajem nagovestaje, kao sto u seriji imaju dve prelomne scene, mislim da su trebali da ih izbace, jednu sigurno, drugu su mogli da zamaskiraju. U svakom slucaju, hvala Aleksi na preporuci, pogledajte seriju i hvala za prevode!
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2024 u 21:19 |
|
Meni se serija jako svidela, ustvari odlicna serija, imaju i rusi dosta dobrih stvari, jos da neko nadje vremena i prevede drugu sezonu, e to bi bilo bas bas dobro....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |