Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cd Mediji-kvaliteta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cd Mediji-kvaliteta

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
BasMar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cd Mediji-kvaliteta
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 22:27

VIDI,Rujan 2003

FullMark-2,16

Infinity-3,19

Infinity Black-3,60

MMORE-4,24

Plextor-3,75

Princo-1,88

SmartBuy-1,36

SONY-4,33

TDK Speed-X-4,43

Traxdata-4,23

Verbatim Datalife-2,13

Verbatim Datalife Crystal-4,66

EProformace-4,04-Moja Ocjena

Pa komentirajte ljudi

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 00:53
MENI SU NABJBOLJI VERBATUM I TO UVJERLJIVO PA ONDA TARXDATA.NA OSTALE NE PRŽIM,ALI NISAM ZNAO DA JE PRINCO TAKO LOŠ.JA IH IMAM DOSTA I JOŠ MI NI JEDAN NJIE RIKNIO.
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 07:11
Rezem na Vebatim, najbolji je, trenutno za druge ne razmisljam, na Verbatim-u mi je vise od 99% ispravno, cak i sprzenih na 52X...
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 07:34
Varbatim itraxdata su za mene najbolji!!!!!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 07:53
nisam znao da su mmore tako dobri... mislio sam da su na samom dnu
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 09:52

TDK su najbolji makar ni traxdata nije za bacit

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 22:37
najbolji je medij
verbatim

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Napalm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 01:01
Verbatim naravno
Na vrh
stac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 01:28
SONY,BENQ I PRINCO SU JEBENO NAJBOLJI...
sova de stac
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 14:32

Verbatim DataLifePlus 48X 700MB is THE BEST!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 21:21

Kakvi su GigaMaster mediji?danas sam kupio 10 kom za 30 kn(u slim?kutiji) ali još zapakirani pa me zanima kakvi jesu ?

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 11:54

neznam i ja sam od jednog clana dobio filmove na takvim cd-ovima nisu losi!!!

sami to u sb-u nama za kupiti,meni su najbolji traxdata,kupim si 20 komada za 50 kn,bez kutice!!

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 13:04

Verbatim crystal ('ladno ga przim na 52X bez znojenja) i TDK... Sony na zalost ne mogu da nabavim po 'pristojnim' cenama - citaj - barem kao verbatim crystal - a znam da je pri vrhu... Ljudi, ima li koji medij ocenu 5?

Primetio sam da se mediji koji imaju zelenu podlogu mnogo bolje citaju u drugim cd rom-ovima? Nemaju svi verbatim takvu podlogu, pa sam malkice skeptican koliko su originalni, a koliko su kopije... Mislim da verbatim ne koristi zutu (ili srebrnu) podlogu, a gornja stampa mi je mnogo bedak (pritom mislim bas na datalife +) da bi bila od tako pristojne firme kakva je verbatim (inace je to mitcubishi, ako koga zanima)

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 22:48
giga master nije los ali ga nemoj pec preko 32x

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 00:21
KVARK lol
TDK, Phillips, ARITA Gold i Verbatim Datalife...
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 19:10
Originalno postovano od strane McMillan McMillan piše:

Verbatim crystal ('ladno ga przim na 52X bez znojenja) i TDK... Sony na zalost ne mogu da nabavim po 'pristojnim' cenama - citaj - barem kao verbatim crystal - a znam da je pri vrhu... Ljudi, ima li koji medij ocenu 5?

JEdan jedini ima ocjenu 5 i zove se : TAIYO YUDEN.

Prima 52* Audio i ne krcka za razliku od ostalih:) . Inace i verbatum u vecini slucajeva koristi te medije. Cijena je prava sitnica 100 kom 198kn. Zastupnik je LOST

adresa cjenika : http://www.lost.hr/novi/cjenik.php?grp=1&str=3

Od ovog medija nema boljeg,  ako barem pise na svim stranicama koje su posvecene kvaliteti cd medija. Trenutno imaju i DVD ali samo + ako koga zanima 

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 23:34
Koliko sam čuo tj. pročito Taiyo Yuden su jedini koji se prže na 52 bez problema.I sam si kupio jedan takav cd no nije potrebna takva brzina pa mi je bolje dat za nekakav s tiskom(TraxData,Verbatim,TDK)
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 00:24

[QUOTE=BasMar]Koliko sam čuo tj. pročito Taiyo Yuden su jedini koji se prže na 52 bez problema.QUOTE]

Ja przim i Verbatim-e na 52x, iako imaju stampano 48x i deklarisano...i ni jedan nema greske

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 12:01
Vecinom kupujem princo,giga master i traxdata od 90 min
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 22:16
@ Livada Ona trgovina na koju si nas uputio, ono su veleprodajne cijene te kad te upute na maloprodajne partnere, čak su i skuplji od ostalih.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.