Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LUDE GODINE ( Zikina Dinastija )
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LUDE GODINE ( Zikina Dinastija )

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nidzom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LUDE GODINE ( Zikina Dinastija )
    Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 10:25

Trazim od ove serije/filma 7,8,9 i 10 deo. Imam prvih 6 delova i trebaju mi ostala 4. Samo DVD-RIP!

P.S. Ovih 6 su svi DVD-RIP i slika je odlicna!

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 12:25
Nidzom, mislim (ali nisam siguran) da to nije uopste izaslo na dvd-u. Ja sam video takodje, 2 kopije, ali su takodje bile vhs rip (sa dobrom slikom), tako da mislim da je jedino moguce naci to kao odlican vhs rip, ali nemoj me drzati za rec...Pozdrav.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 14:31

Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

Nidzom, mislim (ali nisam siguran) da to nije uopste izaslo na dvd-u. Ja sam video takodje, 2 kopije, ali su takodje bile vhs rip (sa dobrom slikom), tako da mislim da je jedino moguce naci to kao odlican vhs rip, ali nemoj me drzati za rec...Pozdrav.

Tako je.Uopće ne postoji dvd-rip za to, ja imam sve osim 1. i 10. nastavka pa ako netko ima neka javi ja sam za razmjenu 

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 13:11

Ovo to ja imam ( prvih 6 delova ) neki su dvd-rip a neki nisu. Za ove koji jesu siguran sam jer sam ih kupio od tipa koji prodaje originalne DVD-ove i za jednu uslugu mi ih je izripao u DivX. Kod ovih ostalih je stvarno perfektna slika kao da je dvd-rip ali nisam siguran da li su ili nisu. I dalje stoji ponuda za delove 7,8,9,10. POZDRAV!

P.S. Po mogucstvu da isti covek ima sva cetiri dela koja sam naveo!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 13:29
I meni fale 6,7,8,9,10...mogu ih sigurno nabaviti, jer znam lika koji ih sve ima. Tako da ti Nidzom mogu poslati iste ukoliko zelis ako ti treba...Samo ne znam tacno, trebao bih ih uskoro uzeti, samo kad dodjem do nekih para...
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 13:46
Vazi rhymerator javi mi kad ih dobijes na PM!
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 13:56

Originalno postovano od strane nidzom nidzom piše:

Vazi rhymerator javi mi kad ih dobijes na PM!

De i meni onda nabavi 1. i 10. dio i javi na PM!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 23:37
Ok, vazi javljam vam posto nabavim , nadam se do kraja sledece nedelje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.