Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rolanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rolanja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rolanja
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 09:13
Pozdrav!

Kupio sam djevočici (7 god) role, inline, pa me zanima da li ih vozi neko od vas?
U Doboju nema škole rolanja, pa polako učimo uz jutjub. Kako vi stojite po tom pitanju?
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:30
Vozim... i rolere i rošule (rošule više volim jer sam imala povrede ligamenata pa sam stabilnija)
https://www.youtube.com/shorts/m6CLeWuo7xI
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:39
Sa koliko si počela, koliko dugo rolaš, kako se zaustavljaš, da li je bilo padova, koje marke su role...?
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana Thishpetana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:45
Ja sam rolala na onim starim rošulama (koje su mi i danas najdraže) i po mom mišljenju je najbitnije da u kolima (kotačima) nije plastika jer onda zapinju na svaki kamenčić nego da je guma ili silikon.

Da usput odgovorim i na pitanja...
Dobila sam ih sa nekih 7-8 godina a moja je kćer naučila rolat sa 5 godina tako da je to samo stvar vježbe. Najbolje je otić u neki parkić di nema nizbrdice (da ne padne) i držat je za ruku dok se ne osamostali. Pokušaj je ostavit na metar-dva od sebe i da dođe do tebe kad bude stabilna na njima. Kočenje učite kasnije kad savlada osnove
Sretno joj!
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana Thishpetana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:51
Zaustavljanje je u početku na način da je ti hvataš a kasnije da nauči koristit kočnicu. Tako je najbolje jer joj je sad komplicirano održavat ravnotežu sa jednom nogom na peti.
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 11:06
Originalno postovano od strane MrDaky78 MrDaky78 piše:

Sa koliko si počela, koliko dugo rolaš, kako se zaustavljaš, da li je bilo padova, koje marke su role...?

Prvo uzmimo u obzir da mi je 39 godina. Naučila da vozim rošule i da kližem (recimo do 7 godina), a rolere sam počela tek pre par godina. Nije mi bio problem da se zaustavljam jer mi je to što znam da kližem pomoglo. Padova je bilo, ali u ovom periodu kad sam učila da vozim rošule. Brend - Firefly i roleri i rošule

Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 13:46
Cini mi se da najbolja marka je bila Salomon. Dok sam rolao ja. Ipak moje su bili aggresive, ali i za fitness rolere najbolje su bili Salomon. Ali posto je jos mala mozes da joj uzmes nesto jeftinije i obavezno zastita za glavu i kolena i ruke.
A inace Salomon cini mi se da su zatvorili to odelenje za proizvodnja rolere.

A cini mi se da najbolje kocenje je ovo T-Stop kao sto objasnjava ova devojka na video.

A evo malo aggresive za devojke koje hoce da nauce (ili da gledaju).Smile

Ažurirao Numberguy - 18.Veljaca/Feb.2020 u 14:05
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 17:14
Originalno postovano od strane Numberguy Numberguy piše:

A evo malo aggresive za devojke koje hoce da nauce (ili da gledaju).Smile

Uuuu e tu bi se već prosula samo tako LOL
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2020 u 10:16
Pozdrav, ekipa!

Želim maloj da kupim "rolerblejd". Međutim, u BiH ih nema. Našao sam na planetbike rolere, ali ih ne šalju u BiH. Da li ima neko kome bi mogao poslati novac za njih, recimo Beograd, da ih kupi i ko će u skorite vrijeme dolaziti u BiH?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.