| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rolanja |
Odgovori
|
| Korisnik | |
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: RolanjaObjavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 09:13 |
|
Pozdrav!
Kupio sam djevočici (7 god) role, inline, pa me zanima da li ih vozi neko od vas? U Doboju nema škole rolanja, pa polako učimo uz jutjub. Kako vi stojite po tom pitanju?
|
|
![]() |
|
nAnaD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2016 Lokacija: Novi Sad,Srbija Status: Offline Points: 930 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:30 |
|
Vozim... i rolere i rošule (rošule više volim jer sam imala povrede ligamenata pa sam stabilnija)
|
|
|
https://www.youtube.com/shorts/m6CLeWuo7xI
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:39 |
|
Sa koliko si počela, koliko dugo rolaš, kako se zaustavljaš, da li je bilo padova, koje marke su role...?
|
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:45 |
|
Ja sam rolala na onim starim rošulama (koje su mi i danas najdraže) i po mom mišljenju je najbitnije da u kolima (kotačima) nije plastika jer onda zapinju na svaki kamenčić nego da je guma ili silikon.
Da usput odgovorim i na pitanja... Dobila sam ih sa nekih 7-8 godina a moja je kćer naučila rolat sa 5 godina tako da je to samo stvar vježbe. Najbolje je otić u neki parkić di nema nizbrdice (da ne padne) i držat je za ruku dok se ne osamostali. Pokušaj je ostavit na metar-dva od sebe i da dođe do tebe kad bude stabilna na njima. Kočenje učite kasnije kad savlada osnove Sretno joj! |
|
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 10:51 |
|
Zaustavljanje je u početku na način da je ti hvataš a kasnije da nauči koristit kočnicu. Tako je najbolje jer joj je sad komplicirano održavat ravnotežu sa jednom nogom na peti.
|
|
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|
![]() |
|
nAnaD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2016 Lokacija: Novi Sad,Srbija Status: Offline Points: 930 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 11:06 |
Prvo uzmimo u obzir da mi je 39 godina. Naučila da vozim rošule i da kližem (recimo do 7 godina), a rolere sam počela tek pre par godina. Nije mi bio problem da se zaustavljam jer mi je to što znam da kližem pomoglo. Padova je bilo, ali u ovom periodu kad sam učila da vozim rošule. Brend - Firefly i roleri i rošule |
|
|
|
|
![]() |
|
Numberguy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
∞ №Guy ∞ Pridružen: 07.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 4083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 13:46 |
|
Cini mi se da najbolja marka je bila Salomon. Dok sam rolao ja. Ipak moje su bili aggresive, ali i za fitness rolere najbolje su bili Salomon. Ali posto je jos mala mozes da joj uzmes nesto jeftinije i obavezno zastita za glavu i kolena i ruke.
A inace Salomon cini mi se da su zatvorili to odelenje za proizvodnja rolere. A cini mi se da najbolje kocenje je ovo T-Stop kao sto objasnjava ova devojka na video. A evo malo aggresive za devojke koje hoce da nauce (ili da gledaju). ![]() Ažurirao Numberguy - 18.Veljaca/Feb.2020 u 14:05 |
|
![]() |
|
![]() |
|
nAnaD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 17:14 |
Uuuu e tu bi se već prosula samo tako
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2020 u 10:16 |
|
Pozdrav, ekipa! Želim maloj da kupim "rolerblejd". Međutim, u BiH ih nema. Našao sam na planetbike rolere, ali ih ne šalju u BiH. Da li ima neko kome bi mogao poslati novac za njih, recimo Beograd, da ih kupi i ko će u skorite vrijeme dolaziti u BiH?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |