Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Radioflash (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Radioflash (2019)

Radioflash

Radioflash (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

103 min

Režija:

Ben McPherson

Scenarij:

Ben McPherson

Glavne uloge:

Fionnula Flanagan
  >  Maw
Will Patton
  >  Frank
Miles Anderson
  >  Farmer Glenn
Jerry Basham
  >  Stew
Juli Erickson
  >  Gladys
Michael Filipowich
  >  Bill
Dominic Monaghan
  >  Chris
Arden Myrin
  >  Nancy
Sean Cook
  >  Rick
Max Adler
  >  Officer Jimmy
Amir Abdullah
  >  Teacher
Brighton Sharbino
  >  Reese
Kyle Collin
  >  Quinn
Lance Valentine Butler
  >  Zeb
Mike Harris
  >  Pedestrian

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Radioflash (2019)
    Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 15:38
Prijevod je uradio Black Raven 👍
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2020 u 20:40
Solidan niskobudžetni, post-apokaliptični filmčić. U istom se pojavljuje nekoliko poznatih ili relativno poznatih glumaca poput Vil Patona, Fionule Flanagan, Majlsa Andersona... Svakako, film zaslužuje veću ocenu od one koju je dobio na Imdb-u.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2020 u 21:40
Film nije loš, ali se režiser malo pogubio u nekim scenama. 

Radnja filma je dobra, film startuje dobro, ali posle se prebacuje 
na sasvim nešto treće i postaje avantura kroz šumicu. 

Film nije dosadan, vredi pogledati, 
ali moglo je to i mnogo bolje.

Preporučujem  Thumbs Up
Ocena 6/10 
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2020 u 00:58

Ne znam što biih pogledao sad kad znam da postaje avantura kroz šumicu. Možda ono "Spoiler" da stavljamo?

Nego, prestanite više da ocenjujete sve i svašta sa "odlično", postaje krajnje patetično.

Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2020 u 01:31
Originalno postovano od strane LesaRad LesaRad piše:

Ne znam što biih pogledao sad kad znam da postaje avantura kroz šumicu. Možda ono "Spoiler" da stavljamo?

Nego, prestanite više da ocenjujete sve i svašta sa "odlično", postaje krajnje patetično.

Šumica i medved se vide i na posteru i na trejleru, tako da nije ništa neočekivano, nije Spoiler.
Ocena nije odlična, ocena se menja kad god neko pritisne, mislim da bi bilo najbolje da pored ocene stoji i broj glasača.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2020 u 02:36

Sad nije kad sam ja malo uravnotežio stvar. Pričam o tome da te odlične nisu iskrene nego ih daje neko kome odgovara iz nekog razloga. Ovakav filmić pa ni pet ni šest nego odlično tj. desetka. Šta li je neki stvarno odličan film ako je ovo odlično. Treba da stoji i ko je glasao i kako. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.