Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vinland Saga (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vinland Saga (2019)

Vinland Saga

Vinland Saga (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

povijesni, animirani, akcija, avantura

Trajanje:

24 min

Glavne uloge:

Allegra Clark
  >  Yiva
Naoya Uchida
  >  Askeladd
Griffin Burns
  >  Canute
David Wald
  >  Askeladd
Ryan Bartley
  >  Faxi
Mike Haimoto
  >  Thorfinn
Yûto Uemura
  >  Thorfinn
Ray Chase
  >  Bjorn
Sean Chiplock
  >  Torgrim
Joe Daniels
  >  Thorkell
Greg Chun
  >  Thors
Ryan Anthony
  >  Band Member (Sentai Dub)
Joe Daniels
  >  Thorkell (Sentai Dub)
Jessica Boone
  >  Young Askeladd (Sentai Dub)
Joanne Bonasso
  >  Lydia (Sentai Dub)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vinland Saga (2019)
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2020 u 14:37
Seriju prevodi adm1r 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2020 u 19:42
Vjerojatno najbolji anime iz 2019., a koji i dalje traje. Nije za vječitu nedonoščad koji misle da je svaki anime namijenjen nedonoščadi.

Neko je rekao da admir prevodi samo naslove koji imaju manje od 3/10 na imdb... E pa nije!
Hvala.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2020 u 19:49
Evo baš sam tu pri kraju i za prevod sedme epizode, ali biće sutra poslije 3, kad dođem sa posla. Da, veoma dobar anime. Slučajno sam nabasao na njega i odmah me privukao. Meni poslije Bungo Stray Dogs, najbolji u zadnjih par godina. Valjda ću uspjeti doterati sve prevode do kraja. Ja prevodim sve i svašta. Meni ocjena sa imdb-a ili rottena nije neki kriterijum. Samo poster dobar, bajo :D
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2020 u 19:51
sad će Ljuba izbacit svoje osmice za novi poster SailormoonaLOL
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2020 u 19:54
E da si učila japanski ili engleski za ovo vrijeme koje si pokušavala izmusti od prevodioca prevod za sejlormun, dosad bi ga propjevala :D. al' ja sam uvijek za akciju. ako se iskupi par prevodioca, pa po jednu epizodu, eto ti sejlormuna. teško će biti jednom paćeniku prevesti onoliki broj epizoda.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2020 u 20:17
Dosadašnje 24 epizode nije kompletna adaptacija mange, ali uvjeren sam da će Amazon iskeširat lovu da se nastavi.

A sejlormun i b.s.dogs... Dajte molim vas, obje su žešći treš, lol

U 2019-oj, ako koga zanima čemu dati šansu osim Vinland Sage, predlažem pogledati Dororo i Yakusoku no Neverland. Ni ova dva naslova nisu za djecu.
Dodatno moram reći da je na žalost vrlo zanimljivi triler Babylon bio iz nekog razloga na poduljoj na pauzi i nije još gotov pa ne znam procijeniti, ali prvi dio sezone je izvrstan.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2020 u 20:01
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

A sejlormun i b.s.dogs... Dajte molim vas, obje su žešći treš, lol

Samo da kažem, ako te dođu istabanati neke rmpalije u narednih par dana, znaj da sam to ja naručio SmileTongue
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2020 u 22:36
Pa priznaju oni to i sami, na primjer naslovna pjesma od stray dogs se zove "trash candy".

Kad već spamam, intro od Vinland Sage da otprilike ljudi znaju kako to izgleda:

Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2020 u 20:59
Prevedena prva sezona. Navodno će biti i druga. Šuška se. Poyyydrav.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2020 u 21:28
Ljubim ruke.
Ostalo će cersei... Wink
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2020 u 21:44
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ljubim ruke.
Ostalo će cersei... Wink

LOLLOLLOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2022 u 10:38
Najavili su drugu sezonu za januar 2023.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,401 sekundi.