Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - super dvd ripper
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

super dvd ripper

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
elkaz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: super dvd ripper
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 20:17

ajd molim vas da netko napise registration code za ovaj program.

hvala

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 20:49

Bez točne verzije programa nemojete ostavljati ovakve postove jer nemju smisla ali da ne ispadnem samo zanovijetalo evo ti linkovi pa ti odaberi ono što ti zapravo treba:

Super DVD Ripper 1.7 34 Kb [17.02.03]
Super DVD Ripper v1.62 19 Kb [31.12.02]
Super DVD Ripper v1.68 18 Kb [02.02.03]
Super DVD Ripper v1.89 15 Kb [21.03.03]
Super DVD Ripper v1.90 15 Kb [07.04.03]
Super DVD Ripper v1.90 4 Kb [28.11.03]
Super DVD Ripper v1.90 140 Kb [01.07.03]
Super DVD Ripper v1.90 70 Kb [10.10.03]
Super DVD Ripper v1.xx 19 Kb [18.03.03]
Super DVD Ripper v1.xx 22 Kb [11.04.03]

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 17:33
1.6.2.0 to je moja verzija...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 21:13
skini novu verziju...
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 19:50
Kad smo kod ovgog Super DVD Rippera molio bih one koji su ga isprobali ili koji ga koriste da kažu koju riječ i svoje mišljenje o tom softweru pa ako netko ima bolji prijedlog za DVD ripper lijepo bi bilo da ga ovdje iznese?????????????!!!!!!!!!
skarahas
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 19:05

Očito nitko.....

skarahas
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 19:51
Super Dvd Ripper-Nužno zlo
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 19:54

Imali što bolje od tog zla..(naravno osim Gordian Knota)...

skarahas
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 22:51
FlasKMPEG
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 23:54
Ako me pamćenje i vid dobro služi tu se radi o alatu za konverziju MPEG formata u AVI ili DivX..ali meni treba ripper za DVD u AVI...
skarahas
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 16:28
Imam sjajan program za ripovanje u *.vob ako ti treba, pa ga onda tretiraj kako ti je volja. Ako ti treba, poslacu ti ga.
Where do you want to go today? (r)
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 18:29
Super DVD Ripper je ocajan! Kvaliteta slike je !
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 20:13

McMillian da to nije DVDShrink.Rhymerator sve ovisi o filmu i scenama.Ako su statične onda ti super dvd ripper može imati iznadprosječnu sliku a nedaj bog da ideš s njim ripat film ko terminator 3 gdje su scene brze i pune detalja.Imam ti ja The Others ripan sad SDR i slika je solidna jer film nema brzih scena

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 22:27
Jedno vrijeme sam ih i ja štanco sa nandub ali sad ih štancam sa virtualdubmodom(u njemu se nalaze se najbolje verzije virtualduba)
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 23:03
Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

McMillian da to nije DVDShrink.Rhymerator sve ovisi o filmu i scenama.Ako su statične onda ti super dvd ripper može imati iznadprosječnu sliku a nedaj bog da ideš s njim ripat film ko terminator 3 gdje su scene brze i pune detalja.Imam ti ja The Others ripan sad SDR i slika je solidna jer film nema brzih scena

Ja sam probao ripati harry potter-a 1. deo, i to na 2cd-a (bitrate negde oko +1700kb/s >> ...i slika je bila cak losija i od nekih filmova na 1cd-u, izuzetno dugih,... a film nema nesto narocito brzih scena...bar koliko mislim, ...uostalom smatram da ima mnogo drugih vise dobrih programa no ovaj...

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2004 u 19:19
Da pogodim slika ti je mutnija i sliči na kino rip.Treba malo naštimat i postavke codeca.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 22:28
Originalno postovano od strane skarahas skarahas piše:

Ako me pamćenje i vid dobro služi tu se radi o alatu za konverziju MPEG formata u AVI ili DivX..ali meni treba ripper za DVD u AVI...

pa otvoriš ifo file s dvd-a namjestiš konverziju i ripuješ... ??
ako ga želiš kopirati na disk tu je dvd decrypter ili smart ripper
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 07:40

Ayeah, da, taj program sam pomenuo. Smart ripper. Pa u AVI preko flask mpeg-a... (uz normalno prethodno instaliran codec po zelji)

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 22:34

Najbolji je definitivno Gordan Knot. U njemu imate sve potrebene stvari. Slika je i više nego dobra. Postupak rada s njim vam je opisan u novom BUG-u br. 137 (travanj/2004)

Shema
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 22:43
Imaš i cijeli tutorial na www.livada.pondi.hr .

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.