Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - codec za divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

codec za divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: codec za divx
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 08:52
jel tko zna koji mi treba divx codec,nemogu gledati neke filmove koji su na 2 cd-a.
Watch the weather change...
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 12:07
xvid,divx 5,1,nimo codec pack i mislim da ce ti to biti dovoljno
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 12:11
Koristi nimo codec pack, ili ffdshow, najbolji su. Pogotovo je dobar ffdshow, uz njega pokusaj instalira jos divx5.1, ac3 filtere, antifreeze...i to bi trebalo da je to...
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 21:04
ffdshow, ac3filter, divx antifreeze,vob sub,tmf audio filter i enhancer plugin za winamp koji radi i u bs-u...
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2004 u 21:30

pogledaj ispod link..tu ?eš na?i sve potrebno za gledanje filmova

klikni ovdje za download
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 07:38

Jel ne mozes ni da pustis prvi film ili je problem kad hoces da pustis drugi?

Mozda covek i nema problema sa codec-ima.. ?

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 08:24

Ma ne mogu ni prvi ni drugi cd od filmova na dva cd-a.

S kojim god da programom gledam izbaci mi neku gresku da je program ''encountered unknown error and needs to close''.i onda moras ugasit program.probao sam na vise kompjutera,ali na jednom se moze gledat,tako da je vjerovatno problem u codecu nekom?? ali dosad sam stavio sve što ste mi tu preporucili i nista.

Hvala...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 08:27
i piše mi ono send error report i don't send kad mi izbaci tu gresku
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 18:56
OK a da ti kazes kojeg su ti formata filmovi?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 19:25

sta kojeg formata

avi

npr ne mogu gledati City of God,twin peaks fwwm, Amarcord itd.

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 20:02

OK, nije problem u programima zbog errora nego bi mogli i codeci srat!

probaj izbrisati sve codece! Vjerujem da je tvoj problem upravo u div4 ili div3 codecu! Oni bi trebali raditi koristeci divx5.1 u sklopu sa bsplayerom!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 22:10
Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

OK, nije problem u programima zbog errora nego bi mogli i codeci srat!

probaj izbrisati sve codece! Vjerujem da je tvoj problem upravo u div4 ili div3 codecu! Oni bi trebali raditi koristeci divx5.1 u sklopu sa bsplayerom!

U pravu si, mnogi codeci (narocito divx 5.1) prave probleme, te zbog njih dolazi do desinhronizacije i sl. kod ripanja...i drugog...ja sam tako uporoipastio vise od 10-ak iznajmljenih dvd-ova --->citaj:nisam napravio ripove...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 22:11

Takodje pokusaj koristiti mv2 player uz sve instalirane codece, jednostavan je i predobar!!! - moj savet

Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 22:57
probaj agressive codec remover i onda instaliraj navedeno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.