| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Catch-22 (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 725 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Catch-22 (2019)Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2019 u 18:32 |
|
Dobra serija.
Nije čista komedija, ima tu dosta i tragedije, ali dobro izmiksano. Inače sam ljubitelj ratnih stvari, pogotovo baziranih na 2. svjetskom ratu. 8,5/10 |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2019 u 18:35 |
|
Ja seriju odmah gledao, kultna knjiga i dobra obrada. Nisam požalio što sam gledao, vanvremenska antiratna priča, koja bude funkcionirala dobro i nakon 100 godina.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2020 u 13:56 |
|
Mislio sam da će me ovaj rimejk ostaviti ravnodušnim, ali sam pogrešio. Sjajno urađeno, uz fenomenalnu muziku i odličnu glumu. Fantastično ogoljavanje besmislenosti rata za obične ljude i obične vojnike, čija je jedina želja da se svo to ludilo što pre završi. Nasuprot njima, oni kojima rat donosi korist su korporacijski i državnički moćnici, bolesno ambiciozni oficiri koji bi do unapređenja preko tuđe grbače i naravno, ratni profiteri. Vanvremenska mučna priča.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |