| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sprema Blair Witch video-igra (10.06.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sprema Blair Witch video-igra (10.06.2019.)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2019 u 18:04 |
|
Da li se neko seca filmskih casopisa kao sto su bili video revija i yu video, meni je iskreno bila bolja video revija, a kasnije bez konkurencije casopis Film. Kakav je to bio kvalitet em saddrzaja em kvalitetan papir, ali malo pomalo pa su kanili sa izlazenjem. A zog cega sam spomenuo casopis ''Film'' upravo cu obrazloziti. Tada u eri gde internet nije vladao kao danas, tada kad se sati za internet placali i sl., mi filmofili smo jeva cekali da izadje pomenuti casopis. Pa je bas i pisalo za Blair Witch, pa su predstavili da s to zaista dogodillo pa su i pisale nekakve cinjenice a zaprqvo legende o pomenutoj vestici. Tada se jedva cekalo da stigne nesto u video klub da se iznajmi ili kao npr igrica. Danas je i te kako LAKSE skinuti film ili igricu, ali kao da je ono pre i bilo lepse, kad cekas da vidis koji su ''noviteti'''nalepljeni na papir.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |