Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hotel Mumbai (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hotel Mumbai (2018)

Hotel Mumbai

Hotel Mumbai (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, povijesni, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

123 min

Režija:

Anthony Maras

Scenarij:

John Collee
, Anthony Maras

Glavne uloge:

Jason Isaacs
  >  Vasili
Rodney Afif
  >  Maitre D
Nagesh Bhonsle
  >  Officer D.C.Vam
Anupam Kher
  >  Hemant Oberoi
Alex Pinder
  >  Butler Jamon
Kapil Kumar Netra
  >  Ajmal
Nono Alakari
  >  Eddie
Vipin Sharma
  >  Dilip
Nazanin Boniadi
  >  Zahra
Ansuya Nathan
  >  Manisha
Armie Hammer
  >  David
Dev Patel
  >  Arjun
Sachin Joab
  >  Vijay Goswami
Adithi Kalkunte
  >  Dimple
Amritpal Singh
  >  Ismail
Tilda Cobham-Hervey
  >  Sally
Zenia Starr
  >  Prahba
Divya Unny
  >  Receptionist
Natasha Liu Bordizzo
  >  Bree
Gaurav Paswala
  >  Sanjay
Suhail Nayyar
  >  Abdullah
Dinesh Kumar
  >  Rashid
Amandeep Singh
  >  Imran
Manoj Mehra
  >  Houssam

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hotel Mumbai (2018)
    Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2019 u 09:38
Prevod je uradio Bambula 👍
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2019 u 21:56
Extra film , preporuka !
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2019 u 13:57
Odličan fiim, drži pažnju od početka do kraja! Od mene 8,5/10

Ažurirao bokidante - 11.Lipanj/Jun.2019 u 23:00
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2019 u 17:28
Odličan film. Ocena od mene 8/10. Preporuka.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2019 u 22:52
Iznervira malo čovjeka sam događaj, ali stvarno dobar film.

8/10
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2019 u 13:46
Stvarno mnogo dobar film,ocena 9/10
Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2019 u 09:28
Tezak film ali vredan gledanja. Odlicno snimljen, napet, brutalan ali i sa mnogo dirljivih scena u kojima se ispoljava ljudskost i požrtvovanost i u najtežim situacijama. Od mene 9/10.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2019 u 08:26
S jedne strane surovost i besmislenost verskog ekstremizma, s druge humanost i požrtvovanost običnih ljudi, bez obzira na veru, nacionalnost, pol...
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2020 u 02:35
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Odgledao sam film Hotel Mumbai, još jedan koji je inspirisan istinitim događajima. A događaj je organizovani i sinhronizovani napad terorističkih grupa koje su nekoliko dana pravili haos u Mumbaiju. Meni je ova najveća indijska luka poznata pod drugim imenom. Od starog Bombaja ostao je samo Bolivud.

Film je korektno urađen ako se uzme u obzir mustra po kojoj je urađen. Prirodne katastrofe su adekvatno zamenili islamski teroristi kojima A.Maras, potpisnik režije i scenarija, nije dozvolio da se bolje dramski ili bilo kako drugačije, razviju i iskažu. Tako su tipični, predvidivi i bezlični, poput motiva koji pokreće njih i 99% svetske populacije. Oni su, bar za mene, najslabija karika u filmu u kom opet jednu od uloga ima D.Patel koji polako i sigurno postaje najbolji indisjki filmski proizvod. Dobro se snašao u ulozi kelnera koji je sa ostatkom osoblja ostao sa gostima.

Preneto iz Dnevnika gledanja filmova.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2021 u 10:52
Ja sam bio u Indiji par godina nakon teroristisckog napada. Hotel gde sam bio smesten, obezbedjivao je vod vojske, metal detektori, rendgen, provera eksploziva na kolima, psi. Ja sam jedini slobodno isao na sopstvenu odgovornost da je upoznam jer je zemlja ludilo i kad sam se vratio rekoh sebi gde sam ja to bio, kao sa Marsa da sam pao. I posto nemaju kante tu kuda sam prolazio ostavio sam kesu na podzidi i ljudi su me u neverici i uplaseno posmatrali, dakle osecao se strah. I dalje mi nije jasna odluka iz politickog vrha za odlaganje slanja specijalnih antiteroristickih jedinica , kojima je trebalo bar 3 sata letom samo da stignu, a posle je vec bilo kasno. tezak jeste, ali ipak preporuka.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2022 u 21:28
Ovo i nije tako lose.U odredjenim situacijama, navijas i za teroriste.Nisu ove dzabe, junajted kingdom narascivali duuuuugoo.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2022 u 19:22
Dobar film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.