Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zaštita divx-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zaštita divx-a

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
skarahas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zaštita divx-a
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 15:35
gogosu, donatoru... što će ti to...???????????????
skarahas
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 21:25

Da ti mozda ne treba, da zasticujes divx-e onima sa kojima se menjas?...te da oni ne mogu sprziti sebi...sta ce ti to covece, ostavi se...

divx je i izmisljen zato da se brzo i jednostavno kopira

Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 20:37
to je neeti?ki kao da na ilegalne windowse pirat stavi šifru, zaštitu, whatever...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 14:21
Ali sta ako ga zastitis da se ne moze prebaciti na hard?
Na vrh
jerski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jerski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 02:02

Originalno postovano od strane gogos gogos piše:

graskograd što si htio reći
pa htio ti je rec da nemozes zastiti divx-e...to je tako neeticko!!

i daj nabavi mi vise oni film sta si mi obeca;stvarno mi triba...

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 13:01
Meni se napravila jedna točkica sa šestarom na cd-u na mjestu ispisa i nisam ga mogao spržiti ni kopirati na hard, a cd je radio normalno!
I tata bi sine!
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 19:34
Da, bio bi to odličan prijedlog za zaštitu divX od kopiranja ali tko će takav cd kupiti od gogosa...????????????!!!!!!!!
skarahas
Na vrh
jerski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jerski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 20:01
Originalno postovano od strane skarahas skarahas piše:

Da, bio bi to odličan prijedlog za zaštitu divX od kopiranja ali tko će takav cd kupiti od gogosa...????????????!!!!!!!!
ja!!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 21:34

Gogos imaš tehnologiju Od Plextora SeCuREc koja ti onemogućava čitanje cd-a ako nemaš šifru

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 21:50

Koliko sam ja skužio to je u hardwareu , a ne softwareu. no gogos kaj če ti uopče enkripcija cd-a.Mislim da je to čista glupost

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 21:52
Originalno postovano od strane hugo hugo piše:

Meni se napravila jedna točkica sa šestarom na cd-u na mjestu ispisa i nisam ga mogao spržiti ni kopirati na hard, a cd je radio normalno!
Kaj hugo i sad na taj gledaš ko na 6 svjetsko čudo.A jel ti možda film(ako je uopće bio film) u nekom vremenu se vratio na početak.Hugo daj ga probaj malo po krajevima srediti.Mislim da ti više ne bude bil čitljiv
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 21:59
Pa zar ne mislite da postoji neke tako lako nabavljiva i efikasna zaštita protiv kopiranja, da bi je onda u Sony-ju, Warner Brosu, New Line Cinema-i,........ koristile na svojim medijima?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 22:01

Samo kaj za to postoje programi koji to probijaju u minuti

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 22:50

Divx <--------> Zastita od kopiranja

Ma ne ide to zajedno ljudi, zato ih je Bog stvorio razdvojeno

Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 19:14
To mi sliči na ono kad lopov ukrade nešto pa želi zadržati samo za sebe i vidi bezobraz*lika čak zaraditi na tome....pošteno nema što...
skarahas
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 19:22
A što je najpodlije nedati drugom da zaradi..uff uff
skarahas
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 21:46
A čekaj malo skarahas zakaj bi neko uopće zarađivo na divxu.Bolje da se razmjenjuju
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 00:52
Nije u pitanju da li ce taj 2. zaraditi ili ga dalje razmenjivati , stvar je u principu...Tj. ako jedan posalje drugom filmove koji rade normalno i daju se kopirati, zasto bi taj drugi bio toliko sebican da zastiti divx-e koje salje te npr. spreci ovog drugog u kopiranju...u svakom slucaju: vecina divx-a koju svako od nas poseduje nije ripana od strane njega samog, tako da se moze smatrati da nije njegova...po ovoj logici razglabanja...
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 09:30

Čuj kaj se tiče mene ja sam i dosta i sripo ali ipak to posuđujem okolo bez ikakve zarade.

Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 09:53

Ma moze se presnimiti film iako ima rupicu od sestara (ili slicno). Samo se ukljuci opcija u neru da ignorise greske, i on ce cd presnimiti na image file. Onda se sa image drive-a kopira na hdd ("bez" greske ovaj put) i nareze na drugi cd. Tako zajebes gresku. Da si samo kopirao cd na drugi, greska bi ostala.

A lepo rece jedan, da takva zastita postoji, odavno bi je velike kompanije koristile za svoje medije.

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.