| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pontypool (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Pontypool (2008)Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 13:56 |
|
PONTYPOOL (2008)
REŽIJA: Bruce McDonald SCENARIJ: Tony Burgess (prema vlastitom romanu) ŽANR: psihološki triler, horror, SF ZEMLJA: Kanada JEZIK: engleski, francuski TRAJANJE: 93 (95) minuta ULOGE: Stephen McHattie - Grant Mazzy Lisa Houle - Sydney Briar Georgina Reilly - Laurel-Ann Drummond Hrant Alianak - Dr. Mendez Dok Kanadom hara snježna oluja, u malom, izoliranom gradu Pontypoolu počinju se događati neobične stvari. Radijskom voditelju, Grantu Mazzyu, njegovoj producentici Sydney i kolegici u režiji, Laurel-Ann, jedini kontakt s onim što se vani događa su reporter Ken i povremena javljanja slušatelja... Titl možete preuzeti OVDJE Ažurirao silent_passenger - 19.Srpanj/Jul.2011 u 14:00 |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 13:59 |
|
Ovo je bio jedan od mojih prvih prevoda pa se ispričavam na mogućim (tehničkim) greškama.
S obzirom da mi je ovo ujedno i jedan od najdražih filmova koje sam prevodio, odlučio sam napraviti ovaj siže s obzirom da ga dosad nije bilo. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
protectore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2019 u 11:06 |
|
Krajnje neobican film u kojem gotovo da nema efekata. Sve se uglavnom svodi na imaginaciju gledaoca kome se desavanja i napetost prezentuju od strane radio voditelja i par ljudi ... Ideja je dobra, gluma je dobra, film drzi paznju ... ali ja sam ocekivao vise. Ali ako volite Radio drame onda je ovo film za Vas.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2019 u 07:13 |
|
Sjajan ambijent, originalna ideja, harizmatičan iako za današnje vreme nešto atipičniji glavni junak, sveukupno vrlo dobar filmić.
Gledah ga prišle godine ponovo, sa audio komentarom autora. Osmišljen je sa nastavkom do kojeg, nažalost, nije došlo. Šteta. |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2022 u 12:43 |
|
Veoma interesantan film. Veliki potencijal, možda je mogao da bude i još malo provokativniji, da bi postao besmrtan! Izuzetno zanimljiva premisa o smrtonosnom zombi-virusu koji se prenosi rečima.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2022 u 13:06 |
Hvala sto si napisao komentar, tj. izneo utisak, i osvezio temu filma koji nisam gledao ( preskakao sam filmove sa virusima i slicno npr. zombijima), a vidim pozitivne komentare i ostalih clanova u stilu da je interesantan i zanimljiv film. Tako da cu ga pogledati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |