Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Arctic (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Arctic (2018)

Arctic

Arctic (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, avantura

Trajanje:

98 min

Režija:

Yuyu Kitamura

Scenarij:

Yuyu Kitamura
, Ryan Morrison

Glavne uloge:

Mads Mikkelsen
  >  Overgård
Tintrinai Thikhasuk
  >  Helicopter Pilot
Maria Thelma Smáradóttir
  >  Young Woman

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Arctic (2018)
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2019 u 01:37

Žanr: Drama
Zemlja: SAD 
Režija: Joe Penna
Scenario: Joe Penna, Ryan Morrison

Glavne uloge:
Mads Mikkelsen ... Overgård
Maria Thelma Smáradóttir ... Young Woman

Opis:
Čovek koji se nasukao na Arktiku konačno će dočekati dugo iščekivano spašavanje. Međutim, nakon tragične nesreće, njegova prilika je izgubljena. On tada mora odlučiti da li će ostati u relativnoj sigurnosti svog logora ili će poći smrtonosnim putem kroz nepoznato u potrazi za potencijalnim spasenjem …

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2019 u 14:00
Prevod je najavio Bambula ✨
Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2019 u 15:14
Izvinjavam se, nisam video najavu... Da sam znao, ne bih.
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2019 u 15:25
najavio je prije 3 sata, ti si vjerovatno već završavao titl.  Javit ćemo mu da je prevedeno ako ne gleda temu da zna i da sam može odlučiti hoće li ipak.Smile
Na vrh
mmilo42 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmilo42 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2019 u 09:18
meni dobar
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2019 u 13:17
Dobar film, vredi pogledati. Ocena 6,5/10.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2019 u 22:47
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

najavio je prije 3 sata, ti si vjerovatno već završavao titl.  Javit ćemo mu da je prevedeno ako ne gleda temu da zna i da sam može odlučiti hoće li ipak.smile

Kakvo završavanje, na čitavom titlu nema ni blizu 3 sata posla

Sjajan film, 9/10. Stvarno volim ovakve filmove. Kome se sviđa ovakvo nešto, obavezno nek odgleda All Is Lost.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2019 u 01:26
Meni nista posebno
Na vrh
milekan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milekan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2019 u 15:01
Divno zapazanje, film je dobar jer skoro i da nema titla??? LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2019 u 15:07
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

najavio je prije 3 sata, ti si vjerovatno već završavao titl.  Javit ćemo mu da je prevedeno ako ne gleda temu da zna i da sam može odlučiti hoće li ipak.smile

Kakvo završavanje, na čitavom titlu nema ni blizu 3 sata posla

Sjajan film, 9/10. Stvarno volim ovakve filmove. Kome se sviđa ovakvo nešto, obavezno nek odgleda All Is Lost.

ma znam kad mu pisala već je preveo bio, samo čekao kolegu da mu danski prevedeLOLLOL  Nisam gledala film ali mogu misliti.. smrzo bi im se jezik da lajuLOLLOL
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2019 u 11:54
Mads Mikkelsen odličan, film mi je malo dosadnjikav. Od mene 6-7/10
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2019 u 19:19
Izvrstan film. Dobro dodje nakon svih ovih tandara-mandara sto su snimane u zadnje vrijeme.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2019 u 23:52

Odgledao sam Artktik koji je potpisao Brazilac Ž.Pena. Ovo mu je, posle jutjuberisanja i snimanja krateža, prvi igrani film. Uopšte nije loš za debitanta koji se sa interneta prebacio na tv i film.

Sama tema je poprilično izraubovana i on je iz nje izvukao maksimum. Prvo što mi je palo na pamet kad je Mikelsen dobio društvo bio je izvrsi film The Snow Walker (2003) sa kojim, osim pomenutog društva, Arktik nema nikakve veze. Bez Mikelsena ovo bi bio još jedan bezličan film koji ni po čemu ne bi skrenuo pažnju. Zbog dotičnog sprovedoh malu istragu i saznah kako je Pena finansirao i snimio film za 17 dana. Uložena minimalna sredstva su se dobro uklopila u sveprisutni minimalizam koji je pružio Island kao mesto snimanja.

Da ne dužim, zadovoljan sam ovom Odisejom severa.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2019 u 00:05
Ko voli hilmove o prezivaljavanju i avanturi neka pogleda . 
Za moj ukus solidan !
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2019 u 23:39

U principu, to jeste to. Film o preživljavanju kakvih dosta ima. Zaboravih da dodam kako je Mikelsen maktene reprizirao svoju ulogu iz Valhale. Isto stoičko lice i film kojem je dao svoj pečat. Razlikuje se podneblje i odelo.

Bežim sa teme.
Na vrh
popo1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj popo1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2019 u 11:35
Već dugo nisam pogledao gluplji film. Žali bože vremena. 1/10
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2019 u 01:58
Solidno, lepa drama o prezivljavanju na Artiku.
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2019 u 23:30
Fascinantna priča o preživljavanju. Gluma Madsa Mikelsena nevjerovatna! 9/10. P.S. Film je realna drama. Ko ne voli takve filmove nemoj da gleda i sere.
Na vrh
milekan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milekan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2019 u 19:25
I ko voli takve filmove neka ne bude prost kad već nema ništa pametno da kaže!!!
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2019 u 22:13
Meni osobno jako kvalitetan film, ali mogu razumjeti da se nekima ne svida. 
Recimo, moja bolja polovica ga je prespavala posto ne voli filmove u kojima ima malo dijaloga.
Ista stvar se dogodila i s npr. "A Quiet Place" koji je meni odlican film, no njoj je bas zbog toga manjka dijaloga bio uzas.
Svakome nesto pase.
Mads Mikkelsen je meni super glumac, mislim da mi je jedan od boljih glumaca u zadnjih par godina.
U "Hannibalu" je bio pun pogodak, vrh! Ista stvar i s npr. "The Hunt","Polar" pa i ono malo sto se pojavljuje u "Rogue One".
Jedan od rijetkih (novijih) filmova koje nisam pogledao s njim je "Doctor Strange" i to samo zato sto mi je to uz "Aquamana" jedan od najlosijih Marvelovih filmova te ih nisam mogao probaviti.
Inace obozavam znanstvenu fantastiku, volim sve vezano uz Marvel (filmovi, stripovi, animirani filmovi), no sama ideja dr.Strangea i Aquamana mi nikada nije najbolje legla. ras  
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.