Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima li istine u tome?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima li istine u tome?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ima li istine u tome?
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 19:11

Potaknut PM-om jednog člana ovog foruma kojeg necu imenovati ostao sam malo zatećen pa sam odlučio umijesto da ja odgovaram na to da napravimo raspravu o tome. Niže (crvenim slovima) je navedena njegova poruka a vas molim da se očitujete ima li istine u tome i ako je tako zašto je tako. Meni osobno to nikad nije bilo važno i uvijek bi odgovorio ukoliko bi znao odgovor ili dao savijet ukoliko mislim da je dobar odnosno da bih ja tako postupio. Eventalni razlog se može potražiti u tome što se otvaraju teme na koje već ima odgovor i o čemu se već diskutiralo pa stariji članovi ne žele opet ulaziti u iste rasprave.

Evo ovako.Zašto na ovome forumu ima nepravde?Kada neki "divx početnik" ili "tek uči divx" otvori npr. neku temu u kojoj traži mišljenja ostalih članova ovoga foruma nitko se ne odaziva i ne ostavlja poruke na toj temi, a kada npr. neki "donator" ili "divx znanstvenik otvori temu odaziva na tu temu ne da ima puno, nego previše.Mislim da to nije u redu i da tako na ovom forumu neće biti više aktivnih članova nego sve manje i manje, ovi stariji članovi koji su se učlanili prije dosta vremena prije ego što pogledaju što piše u toj temi gledaju na status tog člana ovoga foruma, mislim da to nije uredu, jer sam i ja imao takvih iskustava pa zato ovo pišem.(Nadam se da se neljutiš)

Šta ti misliš o tome(dali toga ima ili ne)?

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 20:55
Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

Po mojem mišljenju nitko ne gleda status kakav član ima. Ja sam osobno spreman pomoć svakom ako sam to u mogućnosti, ali odgovorite vi meni ovo - dal je ok da ja po npr. 10. put odgovaram na jedno te isto pitanje zato što si netko nije dao tako malo truda da pogleda da li je na njegovo pitanje već odgovoreno. Mislim da se nikome neda pisati jednu te istu stvar u 10 različitih tema. Stoga bez zamjerki, ali koristite se tražilicom, nije tu za ukras.

apsolutno se slažem. nije uo?e važno tko ima kakav status, ali novi ?lanovi uvijek otvaraju novi topic i uo?e ne žele pogledati stare...jer ?e vjerojatno tamo na?i odgovor
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 21:04

Pisalo se o ovom dosta!!

Niti jednu temu pod tražim titl nikad nisam odgovorio jer je tako što apsurdno svi mi tražimo neke titlove i ako ih i nađemo ili napravimo mi ih dignemo na neku od stranica!!

Ako je tema zanimljiva vjerujem da će se mnogi javiti!!

NPR -----Hit Film je tema koju sam ja zapoćeo i vjerujem da takve teme imaju prođu jer se to i vidi to je najveća tema!! A u njoj su pisali svi članovi foruma!!

U svakom slučaju je Najbitnija TEMA a ne tko ju je napisao!!

Kapetan Kuka
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 23:50
Mislim da bi svima bilo bolje da prilikom postanja nove teme provjeri da li je na forumu već pokrenuta neka takva tema.Pa ljudi malo pregledajte ovaj forum.Stalno se postavljaju ista pitanja i naravno da je svima dojadilo odgovarati na ista pitanja.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 16:28

AAAAAAAAAAAAAAAAA JEBO (ovdje je pisalo nešto) MAJKU U PICKU I DEBILU GATESUI KOMPJUTERIMA I FORUMU I WINAMPU I SVEMU AAAAAAAAAAAA!!!!!!

Zao mi je ali moram jer sam POPIZDIO TOTALNO!!!!

Napisem ogromnu poruku, stvarno ogromnu, piso sam 15 minuta i stisnem odgovori i ne posalje mi ju i jos mi zblokira kompjuter i izgubim poruku i nekim cudom nije stigla poruka i sad je izgubljena - (maknuta su samo slova aaaaaa da se nemora skrolat lijevo desno - G@rfield)

Ažurirao tlisak
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 19:50

mozda zato sto neki stariji clanovi bili oni moderatori ili donatori znaju kad je otvorena neka tema a o njoj nije bilo diskusija prije pa postaju u njoj a i vjerujem isto tako da im je i pun k.... gledanja jednih te isth topica samo malo s izmjenjenim nazivom.nema to veze sa statusom vec sa snalazljivoscu.mozda im se neda trazit ali ako malo pogleda vidjet ce da ni jedini stari clan nije dva puta otvorio isti topic.ako ima samo jedan recimo mijenjam se za divx i nije dugo postao u njemu samo doda nove naslove svojih filmova i topic se nade u top 5.

somebody stop me
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 20:08

Isto što ti je g@rfield napisao vrijedi od mene.Još jedna ovakva i bivši si moderator.

Originalno postovano od strane Bikonja Bikonja piše:

AAAAAAAAAAAAAAAAA JEBO (ovdje je pisalo nešto)  MAJKU U PICKU I DEBILU GATESUI KOMPJUTERIMA I FORUMU I WINAMPU I SVEMU AAAAAAAAAAAA!!!!!!

Zao mi je ali moram jer sam POPIZDIO TOTALNO!!!!

Napisem ogromnu poruku, stvarno ogromnu, piso sam 15 minuta i stisnem odgovori i ne posalje mi ju i jos mi zblokira kompjuter i izgubim poruku i nekim cudom nije stigla poruka i sad je izgubljena - (maknuta su samo slova aaaaaa da se nemora skrolat lijevo desno - G@rfield)

Ažurirao tlisak
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 20:32
Originalno postovano od strane Bikonja Bikonja piše:

AAAAAAAAAAAAAAAAA JEBO (ovdje je pisalo nešto)  MAJKU U PICKU I DEBILU GATESUI KOMPJUTERIMA I FORUMU I WINAMPU I SVEMU AAAAAAAAAAAA!!!!!!

isto tako i od mene...

Ažurirao tlisak
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 21:13

Ne moram se niti očitovat što mislim o ovome kolege su rekle sve! Orginal Bikonjin post i ostale u kojima je Quotan njegov text sam editirao kako bih maknuo direktno kršenje druge Božje zapovijedi i neposredno time i pravila ovog foruma.

Budite mi pozdravljeni, ljepi, pametni,.... i ne delajte gluposti!!!!!

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 21:16
ali,milsim da u ovome gore ima istine,neki će rado odg. na postove nekih moderatora ili admina iako su u njemu bezvezni tekstovi ili obavijesti(tipa slazem se) nego na post nekog poćetnika koji treba pomoć.Znam da admini i modovi uvijek pomognu ali govorim za neke članove

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 21:23

Originalno postovano od strane Gotenks Gotenks piše:

ali,milsim da u ovome gore ima istine,neki će rado odg. na postove nekih moderatora ili admina iako su u njemu bezvezni tekstovi ili obavijesti(tipa slazem se) nego na post nekog poćetnika koji treba pomoć.Znam da admini i modovi uvijek pomognu ali govorim za neke članove

To tipa slažem se su u potpunosti nepotrebni postovi i možete primjetiti da vrlo brzo nestanu (DELETE) ali ono što je već navedeno gore je to da stariji članovi su već na to odgovorili ili znaju da je odgovoreno pa ne pridodaju pažnju takvim postovima kad njihov autor nije u stanju pretražiti forum. Ja bi molio konkretan primjer i siguran sam da bi našao odgovor na ovom forumu baš na to pitanje.

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 21:29

Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

Po mojem mišljenju nitko ne gleda status kakav član ima. Ja sam osobno spreman pomoć svakom ako sam to u mogućnosti, ali odgovorite vi meni ovo - dal je ok da ja po npr. 10. put odgovaram na jedno te isto pitanje zato što si netko nije dao tako malo truda da pogleda da li je na njegovo pitanje već odgovoreno. Mislim da se nikome neda pisati jednu te istu stvar u 10 različitih tema. Stoga bez zamjerki, ali koristite se tražilicom, nije tu za ukras.

Slažem se.

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 13:29

Originalno postovano od strane Gotenks Gotenks piše:

I ja mislim da ima istine u tome, ali ne previše!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 18:26

Covjek sam ko i svi vi... Probajte se vi muciti 15 minuta da bi napisali nesto, odgovorio sam i na temu i dao misljenje i prijedloge neke i tako to i bas bio sretan kak lijepo sam napiso i puno sto inace nije moje obiljezje i stisnem odgovori i post nestane.... Recite mi, vi bogovi koji nikad niste ljuti i ne psujete i sve radite savrseno, ko se nebi naljutio na takvo sto?

Nadalje, prijetnje ovo za moderatora si mozete nabiti nekam jer mi to nista ne znaci, a ako mislite pljuvat po meni cim jedan "grijeh" napravim koji bi u mojoj situaciji napravila vecina onda vrijedi ovo sto sam napisao za te prijetnje....

Sto se mene tice lupite vi meni i ban, tak mi svejedno kad na ovom forumu samo gubim vrijeme... Nis korisno ne radim..... Vi se sad stavite u moju situaciju, razmislite, odlucite slazete li se sa vasim prethodnim izjavama i postupite kako hocete... Ne molim vas za nista, ne tjeram vas na nista, ne poticem vas na nista (jedino mi maknite moderator jer ocito ce mi to samo probleme zadavat a apsolutne nikakve koristi od toga)... Da cujem sad vase reakcije....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 10:57
pa po ovome tebi je tak svejedno dal si mod ili ne

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 23:31

Ti ces bit inzinjer neki sigurno....

Kak si sam uspio skuziti da mi je svejedno? Ma joj, ajde da sam stavio bold i italic slova ali sam normalnim slovim napiso to... kak si uspio samo skuziti???

Nemoj se uvrijedit, samo se salim.... Ali da, svejedno mi jesam moderator ili ne... Posto sam moderator jer sam vidio kak neki gluposti pisu i onda sam htio ovaj forum napraviti boljim tako da brisem postove koji nemaju smisla ali sam skuzio da ni ne stignem do takvih postova jer ima tolko moderatora/admina da kad ja skuzim post vec ga neko brise..... I zato se sad vise ni ne opterecujem time...

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 11:25
pa budi ponosan da si uopće mod.Neki bi dušu dali za to...

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 16:24

Hehe, da, oni koji bi to zlouporabili... Mogu biti ponosan jedino zato sto ne zlouporabljujem (neznam kak bi tu rijec napiso tj. dal sam ju pravilno napisao, ali evo ovak sam napiso pa cete znat o cem pricam).

Zanimljiva mi je jedino stvar da su me promptno svi popljuvali i bez razmisljanja, a sad kad sam im dao da razmisljaju pa odgovore niko nis ne odgovara.... U svakom slucaju, budite pozdravljeni!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.