| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wifi Setup |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wifi SetupObjavljeno: 23.Veljaca/Feb.2019 u 12:02 |
|
E ljudi zna li neko proceduru za sledece. Naime,kupio sam neki mtl-ov mobilni net,radi super. Imam signal i na laptopu ali nece da mi se konektuje,ne trazi mi sifru ali jednostavno nece. Taj ruter je postavljen za cijelu bolnicu i ti fino platis i konektujes se. Postoji li neko rjesenje da se konektujem i sa laptopa ?
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2019 u 14:15 |
|
Druze il je ovo konfuzno, il meni treba jos jedna kafa.
1. mtl-ov net, ono malo cudo (usb i u laptop)? jacina signala? limit (da nisi potrosio GB?) Zvao sluzbu mtl-ovu? 2. Ruter za celu bolnicu? onda je massaaaaaa prikljucena...
|
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2019 u 14:42 |
|
Mtel ima svoj neki ruter u bolnici,ako hoces da se prikopcas,moras da platis. Tipa recimo 5km-7 dana. Internet radi na telefonu,ali hocu da se konektujem i preko laptopa ali izgleda to fercera samo za telefone.
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2019 u 14:55 |
Mislim da su na zadnjem kolegiju donijeli odluku da pacijentima s nekim dijagnozama ipak ne dopuste korištenje interneta. Vjerojatno će ti novci u ponedjeljak biti vraćeni na račun.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2019 u 17:53 |
|
Hahaha. Ma kako god,to je mtel-ov propust zbog kojeg ce me povuci na sudu
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |