Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 98 na 95
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 98 na 95

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
isklezur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isklezur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows 98 na 95
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 22:00

Ljudi znam da to nije tema na ovaj forum ali imam jedan problem i htio bi da mi pomognete,jel stavarno neznam šta da radin!!! Ovako!!

Imao sam instaliran windows 98 na jednom starom kompu i izbrisao sam particiju i napravio novu i želim instalirati windows 95 ,ali ima jedan problem! Ubacim Boot disketu ,on sve ljepo pokrene i pokaže mi se A:\>   !!!!  Neznam što dalje i kuda ,nemogu na C:,D:,E: baš nikuda ! Jel ima to kakve veze kod perticiranja ili nešto slično,jel možda tamo treba nešto nariktati ili pak u biosu ????

Help,help!!!!

Unaprijed hvala!!!!  Ako9 sta znete o tome molim vas javite mi se!!!!!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 22:21
U dosu uđi u Fdisk u tamo obriši particiju, ponovno kreiraj te ju aktiviraj, nakon toga formatiraj disk (FAT16) nikako ne FAT32 jer je 95 ne podržava i nebi smio imat problema, ukoliko ne uspiješ pokušas nać nekog tko kuži dos da ti to napravi jer mi je teško ovak objašnjavat točne korake!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 22:25
Tlisak jesi ti siguran za ovaj FAT32.Mislim da je to i došlo sa 95-icom
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 22:38
Nisam 100% ali znam kad formatiraš disk sa Start up disketom od WIN95 da ti ga onda formatira na FAT16 ali nisam ziher dali možeš/nemožeš na FAT32 stavit WIN95, davno je to bilo kad se 95-tica furala. Ali ja bi rekop da je ovdje problem što disk nije aktiviran tj. particija u Fdisku. Naravno treba i u BIOS-u vidjeti dali ti komp očitava hard.

Ažurirao tlisak
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 18:41

ti vjerojatno imaš i cd?

ak imaš cd tada dok ti se ucitava bios pritisneš delete na tipkovnici i namjestiš kao first boot drive ili kako!(neznam tocno) da ti bude cd!

on ce ti automatski bootati sa cd-a! zatim kada prođe onaj setup i ponudi ti od cd-a (f:g:) ili koji vec!

ti utipkas setup!

ako želiš formatirati! upises format c: recimo i isformatirati ce

nakon toga opet istim postupkom upises umjesto format c:

SETUP I SVE TI KRENE!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.