Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sledeći Batman za dve godine (31.01.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sledeći Batman za dve godine (31.01.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sledeći Batman za dve godine (31.01.2019.)
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2019 u 13:05
BTW ja trilogiju sa Bale-om jos nisam odgledao a imam. Tako da... Nz sta da napisem. Gledacu i sa Affleck-om ali... Pretpostavljam da je Batman dobro uradjen bilo Bale ili Affleck, za rqazliku ono pre sto smo gledali Keaton, Kilmer,Clooney, doduse ja nisam sve to gledao niti imam u planu. Ali... da li su se scenaristi ulenjili ili... ili je covecanstvo zaista dostiglo svoj maximum po pitanju bilo cega, bilo da je u pitanju film, muzika, sport... izadje novi iPhone npr. ili Samsung Galaxy i neko to kupi samo zato sto je novo a i ne proveri da li mu je potrebno. Isto tako pomodari ce odgledati blockbuster film ali neki nepoznati nece. Vala kad premotam film unazad, tada je bilo kvaliteta bilo film,muzika ili sport. Sport, recimo fudbal, se vise pise i prica o milionskim transfgerima i spekulacijama, muzika je instant a film se kao film drzi ono mislim na ''indie'' /nezavisne filmove. Moja generacija pamti i vhs. Pa je imalo cari kad odes u video klub pa gledas sta su novo dobili. Bice 501 verzija Batman-a i 101 sezona The X-Files-a gde ce umesto ''Zelim da verujem'' pisati u vezi glavnoog aktera ''Zelim da naucim da glumim. Sarkastican sam za ovo poslednje ali nije da nema istine i da ''istina je tamo negde''. I da, izacice iPhone 300 Samsung Galaxy 00 i tako... Kako su samo predtavljali buducnost kad se setim a evo 2019-a, a niko ne vozi Batmobil )))))
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 10:06
Nemoj pisati ovolike komentare,nema raja vremena da cita i pogledaj te nastavke sa Bejlom,neces se razocarati 😀😀😀😀
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 11:27
Sve pre Nolana i Bejla je bilo blaga komedija. To je max što se tiče Zbetmena (ko zna vic o Betmenu u Meksiku, taj se nasmejao sigurno ;-) na pominjanje pojma Zbetmen.
Samo Zvezda!!!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 18:36
Boosywoozy odgledacu, ne zurim ) Kad mi bude nadoslo. Ko zna mozda sva 3 za redom. Maybe tonight, maybe not ) Sto se tice mog ''poduzeg texta, sto bi nas ''Lane'' Gutovic rekao ''ne moze da skodi'' ) VLL72 slazem se za ono ranije, zato i nisam svaki taj ni gledao. Niiti onaj gde je ''Arnie''. Ne znam, da li je Arnija sramota te uloge iz ove perspektive))) A ni manje ni vise nego Joel Schumacher je rezija.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 06:27

Prvi Betmen mi je dobar zbog Džeka Nikolsona koji je, bar za mene, najbolji Džoker do sada.

Afleka sam gledao u ulozi Betmena i nisam imao zamerke. Nisam stigao jer se uglavnom krio iza kostima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.