Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Posljednji Srbin u Hrvatskoj (08.01.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Posljednji Srbin u Hrvatskoj (08.01.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Posljednji Srbin u Hrvatskoj (08.01.2019.)
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 18:01
) Izgleda da ne može a da se nekoj ''pevačici'' neda neka rola. Jer videh Severinu u trejleru. A ovaj Sergej Trifunović izgleda i da na svom i komšijskom terenu ne može više do glavne role, a kamoli Hollywood i slično. Nema to veze što je sa ovih prostora, nego nema kvaliteta. Kako danski, švedski, norveški, italijanski, španski, francuski... glumci uspevaju u USA do nekih rola. Nego ovaj Sergej mi je postao tako antipatičan, da se više provlači po društvenim mrežama i podriva i pravi incidente, nego što se bavi glumom. Imao lik Stršljen i Ubistvo s predumišljajem i on je kao neka faca. Pokojni Glogovac /R.i.P./ je za njega bio glumčina. Ovaj Sergej u filmu Raven imao malecku rolu gde salutira a film sniman ovde, a pojavio se samo u jednoj epizodi serije Sleeper Cell, dok recimo Goran Višnjić je ni manje ni više nego imao glavnu rolu u seriji ER i to je zamenio Clooney-a, malo li je ) A ovaj ujeda ljude po pekari. I brat mu je nadmen.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 18:35
Dao si mi ideju sta da pogledam veceras.Dal' Strsljena il' Ubistvo,hvala ?! 😁
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 18:47
Meni ovo djeluje zanimljivo.
Ne očekujem neku produkciju jer pretpostavljam da je ovo nešto kao horor crnohumorna satira.
Pretpostavljam da u publici nije mjesto onima s predrasudama.
A zapravo u tome bi mogla biti i hrabrost ovog filma (ako je takav kakav pretpostavljam da je) - da govori o temama o kojima nije poželjno govoriti ako se ne želiš zamjeriti dušebrižnicima, ali ako to uradiš kako treba itekako možeš pokazati neke apsurde naših prostora. A ima ih pun... kufer (da ipak ostanem na nekom nivou). I to je itekako legitimna tema.

Ne znam koliko je sve to uspjelo. Ali, da. Usuđujem se pogledati. A potom bih se usudio donositi neke ocjene.

Beogradski, ne razumijem... mislim razumijem da ti je Sergej antipatičan (meni ne)... Ali ne razumijem zašto mu onda toliko pažnje posvećuješ kad je, kako kažeš, u sporednoj ulozi? On je tek jedan od glumaca u ovom filmu. Wink
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 18:51
kako posljednji.. ja znam bar dvojicuLOLLOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 18:58
ma svojim postupcima je postao antipatican ) Ima ga vise na social networks )))))
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 21:29
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

ovaj Sergej se  provlači po društvenim mrežama i podriva i pravi incidente
izveštaj sačinio: sreski špijun  Aleksa Žunić   (Nušić)    LOLLOL

Na vrh
Bulvay View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bulvay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 23:30
Прилично морбидан назив за један филм. Да не кажем одвратан.
Из малих милион разлога - од историјских, политичких, етичких...
- зато што је тамо јако мало Срба остало; што није побијено, асимиловано или протјерано.

Чим се "остварење" рекламира вулгарним насловом, сва је прилика да се ради о кршу.

Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 23:54
Možda je naslov namjerno provokativan?
Nikad ne sudi knjigu po koricama.
Tako da ništa ne mogu reći dok ne pogledam.

Da se ne ponavljam. Dovoljno sam rekao u prethodnom postu. Pametnom dosta. LOL
A o politici ne bih, niti joj je mjesto ovdje.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 00:08
slazem se sto je baho napisao, ovde ne bi trebalo ni p o politici niti p o nekavom kao patrotizmu i slicno. a Bulvay ako nije problem da sledeci put napises latinicom, ako nije problem. i ljudi, ovde smo da pisemo o filmovima i serijama. a meni npr. naslov filma uopste ne smeta, i zamolio bih administratore ako citaju a itaju da obrate paznju sta se pise jer ovde ''pojedinci'' misle da je ovo nesto politicko, etnicko...morbidno... svasta. a sto se tice filma, vidi se po trejleru da to nije nesto, ali moze biti ok zezancija...cccc ali ne ssss nego cccc )
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 00:15
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

ljudi, ovde smo da pisemo o filmovima i serijama
Sergej odahnuo.   LOL
Na vrh
Bulvay View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bulvay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 10:22
Није ми била намјера да говорим о политици - на сајту за титлове.
Тиме се не бавим ни на другим мјестима.

Говорио сам о непримјереном наслову - и навео неке разлоге и историјски податак.

И да немамо страшан терет из прошлости, егзибиционизам са именом неке етничке,
расне, вјерске групе, и то туђе, и прављење спрдње од тога, одвратно је.

Дакле, београдски, могао си да не начињеш ову тему - било би то много паметније.

Много људи редовно посјећују овај сајт и доприносе му, а овакав наслов на форуму,
на ударном мјесту, чак ни не знајући да се ради о некој рецензији, филму, опису,
што многи и не знају, може код њих изазвати нелагоду.

То што теби нешто не смета, то је ствар твоје личности, али мислим да си довољно
паметан да схваташ да је ово клизав терен, те га је најбоље заобићи.

И да не заборавим: тражиш ми да не пишем мојим писмом. То је такође непримјерено
и веома ружно. Немој то више да радиш, молим те.

П.С. Ако нешто треба обрисати, то је ова тема и сви коментари испод ње,
(осим КадетонијевогSmile) То би било најпаметније.

Ažurirao Bulvay - 10.Sijecanj/Jan.2019 u 10:29
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 11:29
ja bulevaja moram guglatLOLLOL

A što jest naslov filma je idiotski posve, članak ni ne mislim čitati, ali nije ni čudo da biva piše o njemu, jer što gluplje nešto zvuči biva će pisat o tome da pobere klikoveLOLLOLOuch

Kvaliteta mu definitivno nije vrlina, tako da ide na količinuCoolLOL

Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 14:50
Kvalitet klikova???
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 15:50
Klikamo mi kvalitetno, ali su recenzije...
My name is Legion, for we are many
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 18:48
Ako si se našao uvređenim Bulvay, a zaista nisi ima razloga, ja se izvinjavam, jer nisam ti tražio da pišeš latinicom nego samo onako pitao, a btw, nick ti je latinicom a textovi ćirilicom, to mu dođe kao neki mix kad piše PTC ćirilicom a lupe HD latinicom. I da, ima i ona poznata ''šta je pisac hteo reći'' )
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 06:16

Braća Trifunovići su priča za sebe.

Gledao sam intervju sa Branislavom u jutarnjem programu. Bilo je to povodom nekog filmskog festivala na kom je bio i film u kom je glumio. Film  niie bio loš a ni Branislav koji je došao u sandalama, bermudama i naočarima za sunce veličine bagerskog leptir stakla. Videlo se da je imao burnu noć, vrteo se na klupi a onda se ukočio i prekrstio noge. Vizuelno je i bez reči objasnio zašto se bermude baš tako zovu. Od onda me ne zanima šta ima da kaže (i pokaže).

Sergej je nadmašio buragera u svakom pogledu. Zanimljivo je kako je posao našao kod holivuđana koji tako dobro paze sa kim ili čim je njihova vlada u zavadi. Čaplin je proteran kao komunista, Nik Nolti je imao problema zbog eskiviranja Vijetnama...I tako do kraja i početka novog milenijuma kad su prelaznu zastavicu loših momaka preuzeli neki drugi. O tom šta je radio u holivudu je poznato, manje je poznato da je zadnji put morao da pozajmi pare za avionsku kartu do Mordora, pardon, do Srbije koju tako zove. I sa njim sam gledao intervju posle svinjarije koju je onako urađen napravio u Sarajevu. Tad ga je izvukao njegov drug, drug Bjelogrlić. Gostovao je u emisiji Agape u kojoj je, zahvaljujući autoru i voditelju Gajšeku, bio u začuđujuće normalnom izdanju. Gajšek svojim mirom i autoritetom pozitivno utiče na okolimu, pa i na Sergeja koji je gostovao neposrednom posle incidenta. Najviše je pričao o svojim hercegovačkim korenima, o bratstvu iz kojeg je potekao. Nakitio ih je toliko da sam pomislio kakvi su oni kad je Sergej ovakav. Ogrešio sam se o ljude koji su ga se par dana kasnije odrekli preko novina. Iz više izvora pročitah kako ga se udruženje Hercegovaca odriče.

Što se imena filma i aktera tiče, ne mora čovek da bude pismen da bi uvideo o čemu se radi. Čovek koji je sišao sa planine, zahvaljujući zdravim čulima i rezonu, zna da razlikuje muzej od klozeta. Ako i pogređo nekim čudom tu je baba sera da ga opomene. U filmu, na prvi pogled, ima više od jedne baba sere koja učestvuje u neoriginalnom performansu koji nikako da izađe iz mode. Zato je tu Sergej koji bi i privatno radio ono što autori izgleda nameravaju. Pišanje po grobovima (najlakše je tako) ne izlazi iz mode kao što ne izlaze iz mode klozetski perforamnsi. Dišanov pisoar star sto dva leta i dalje bitiše, kao što bitišu i "umetnici" kojima je sve dozvoljeno.

Gledaće se ovo čudo kada bude dostupno.

Ažurirao Stole Haringa - 02.Veljaca/Feb.2019 u 10:14
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 07:24
Bice na festu
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 07:48

Hvala na informaciji. Očekuje se i komentar iz prve ruke.

Gledaću ga kad se pojavi na netu. Postoje autori koje ne namervam da lovarim kupovinom karte, diska itd.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.