Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Punisher (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Punisher (2017)

The Punisher

The Punisher (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler, avantura

Autor:

Steve Lightfoot

Glavne uloge:

Ebon Moss-Bachrach
  >  David Lieberman
Jaime Ray Newman
  >  Sarah Lieberman
Jon Bernthal
  >  Frank Castle
Jason R. Moore
  >  Curtis Hoyle
Deborah Ann Woll
  >  Karen Page
Daniel Webber
  >  Lewis Walcott
Jon Bernthal
  >  Punisher
Paul Schulze
  >  Rawlins
Ebon Moss-Bachrach
  >  Micro
Michael Nathanson
  >  Sam Stein
Amber Rose Revah
  >  Dinah Madani (as Amber Rose)
Nicolette Pierini
  >  Lisa Castle
Ben Barnes
  >  Billy Russo
Kelli Barrett
  >  Maria Castle
Quincy Chad
  >  Geiger

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Punisher (2017)
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2017 u 02:43
"I kill them all!" 
Marvel's The Punisher S01 Promo - titlovani trejler serije [1080 HD]

Ažurirao cersei - 13.Prosinac/Dec.2017 u 17:51
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
slobadidi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobadidi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2017 u 21:33
ima li prevoda za ovu seriju, ili barem na engleskom titl
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2017 u 07:30
Originalno postovano od strane slobadidi slobadidi piše:

Trenutno vidim engleske titlove za prve četiri epizode...

https://rs.titlovi.com/prevodi/?prevod=Punisher&pg=1

Ne bih pričao napamet, pa još u tuđe ime, no itekako verujem da će prevoditelji uraditi domaće titlove uskoro. Smile
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2017 u 07:38
Originalno postovano od strane slobadidi slobadidi piše:

Originalno postovano od strane Arbok Arbok piše:

MARVEL'S PUNISHER SEZONA 1 (2017)
IMDb LINK

Najavljen je prevod u temi predviđenoj za to.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 14:36
Prijevode je najavio Arbok ⚡️
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 22:35
  Odgledao prve dve epizode i više sam nego zadovoljan jer sam gledaoo ono što ssm očekivao. Video sam dobru akciju, prilču i atmosferu koju nadopunjuje odlična muzička podloga. Žao mi je što Panišera ne glumi Tomas Džejn koji je bio najbolji u toj ulozi. Ni ovaj novi nije loš, pokazao je to u Daredevilu.

Pilot epizoda mi je najbolja i nju ću zapamtiti po pričuljku koji se odnosi na socijalne mreže. Panišer i njegov ratni drug u svom kratkom lamenmtu nad starim dobrim vremenima imaju svoje viđenje o lažnom predstavljanju, foliražama, lažovima i drugoj flori i fauni na netu. Nisam mkogao da se ne setikm likova koji pišu i raspravljaju o harpu iako ne znaju da navedu delove antene, šarlatanima koji koji idu toliko daleko da kradu tuđe biografije (jedan je pokrao Tarantina), likovi koji su uobrazili da su opasni momci koji haraju po Limanu...Ukratko, dobri , naivni, pametni, neobrtazovani i ljudi sa ozbiljnim problemima koji izlaze iz kuće samo po mraku i kad moraju u nabavku. Klopa nije nužna, može i jeftina cuga ili dop kao rešenje za beg od realnosti. Nisam ni ja ništa bolji jer znam da se ne prezivam Haringa.

Da ne dužim, dobro je ovo počelo. Nadam se da će se putevi Panišera i Dardevila ukrstiti.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 23:18
Nisam znao da je ovo izašlo. Idem u kupovinu. Thumbs Up

Unapred hvala prevoditeljima. Smile
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 23:21
Gledaće se, nisam ljubitelj ove vrste serija ali volim Bernthala Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 23:22
  Netfliks ima dobru naviku da odjednom izbaci celu sezonu.

Hvala na prevodu za prve tri. Treća će tek da se gustira.
Na vrh
Sara Ryder View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Sara Ryder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2017 u 22:11
Pogledao sam prvih 5 epizoda i moram odmah da razdvojim strio od serije. Ovo kao ekranizacija stripa prosto ne valja, ali kao na primer serija o ratnom veteranu koji je izgubio porodicu i sada trazi osvetu je veoma dobra.

Veliki sam fan Punishera. I svako ko je citao stripove znace da je Frenk izgubio sebe mnogo pre desavanja u vojsci i mnogo pre gubitka porodice. On je jos kao klinac bio puknut, sve sto mu se dalje desavalo je puko nadovezivanje na to. Ovde imamo sasvim suprotno, veselog, pricljivog Frenka, koji svira gitaru, lako veruje ljudima i jos lakse im se otvara. Sama premisa je pogresna i to jednostavno nije on. Cak i nacin na koji se upoznaznaje sa Mikrom, tacnije ta lakoca u poverenju, ili nacin na koji prasta dileru otuzija, razumem da Marvel hoce da gs predstavi u nekom malo vise humanijem svetlu, ali strip to jednostavno nije. Sama scena paljenja kostima i lobanje mi je uzasna. Punisher u stripu je mracan. Mnogo mracan.

Jos jedan detalj koji cu izdvojiti u moru mnogih je da je u ovoj seriji Marvel predstavio citavu plejadu likova u sistemu koji su odgovorni za smrt njegove porodice. Deluje da su od direktora CIA pa do kafe kuvarice svi krivi za ono sto mu se dogodilo. Besmisleno. Ono sto je Frenka u stripu ucinilo takvim je da mu je porodica pobijena sticajem odredjenih okolnosti, lanca dogadjaja koji su se nadovezivali jedan na drugi, dok ovde imamo semu (za sada) u kojoj jesl smrt njegove porodice od pocetka bio cilj njegovim neprijateljima. To sa odredjenog gledista moze biti beznacajno gledaocima, ali verujte da nije, i verujte da taj jedan sitan detalj ima velikog udela u onome zasto je Frenk postao Punisher.

I jos jedna stvar koja me nervira je to ponavljanje kod Marvela i Netflixa. Kao kod Dardevila, Cagea, Fista... Epizode lice jedna na drugu. Upoznacanje sa likom i njegovim ljudskim osobinama, pa onda upoznavanje sa njegovim saborcem, pomocnikom, e dalje ona ide minoran zaplet, otkrivanje istine, pa epizoda u kojoj je glavni lik istucen do smrti bukvalno, lecenje i na kraju polazak u finalni obracun. Bukvalno predvidivo i istovetno. Vise maste ljudi.

Uz sve ove mane po strani, serija kao serija je zarazna. Likovi glume, razbijaju. Prirastaju ti k srcu. I ko se na prvi pogled do usiju ne zaljubi u agenticu, on potpuno lud. Jos njeno suskanje, uh druze. Ona sija.
Na vrh
Cevurike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cevurike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 13:46
Odlicno uradjeno,bez preterane akcije,vrh!
Na vrh
warlord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj warlord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2017 u 13:27
Kao klinac čitao sam stripove i naravno Panišer mi je bio najomiljeniji od svih Marvelovih heroja, tako da je ova serija za mene jedna prava "poslastica".
Na vrh
Sara Ryder View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sara Ryder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 16:03
Pogledao sam i drugi deo sezone, i mogu vam reci da sam u mnogome popravio utisak. I dalje mi ovo nije Punisher iz stripa kakvog sam ja zamisljao, ali mi se mnogo dopao ovaj pristup. Emotivniji. Sto da ne. I ispalo je odlicno na kraju.

Imam dve primedbe.

Prva se odnosi na izdrzljivost i oporavak likova. Sto je mnogo mnogo je. Metkovi, ubodne rane, slomljena rebra, pad sa ne znam ni ja koliko spratova, i onda u sledecoj sceni kao da se nista nije dogodilo.

I drugga primedba se odnosi na Bili Rusa. On je u stripu glavni Frenkov neprijatelj, s tim sto u stripu nisu zajedno bili u marincima kao ovde, nisu se poznavali i nisu bili prijatelji. Pristup u seriji mi je ok, ali su ga slabo realizovali. Da bi Bili izdao svog najboljeg prijatelja i pristao na to da mu pobiju porodicu, morali su da nadju bolji motiv od novca. Trebali su da odigraju kartu ljubomore, problem u glavi, psihicko stanje, traume, ili neki dogadjaj koji bi promenio njihov odnos. Umesto toga, ovde imamo da je Bili izdao Frenka odjednom i bez bilo kakve logike.

Ali sve to po strani, odlicnih 13 epizoda. Kao sto sam rekao prethodni put, zarazno i emotivno. Hemija medju likovima je izvrstna. Na kraju bih pomenuo i scenu u cirkusu u poslednjoj epizodi. Savrsena. Vidi se da je tu uticaja imalo rivalstvo Betmena i Dzokera, koji su puno puta svoje obracune i borbe vodili u cirkusu. I bas mi je drago sto je Marvel napravio takvu scenu.

Voleo bih da se Punisher ponovo sretne sa Dardevilom.
Na vrh
Vladator82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladator82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 21:53
Odlicna serija kao serija, bez osvrta na film i originalnu radnju serija za sebe je odlicna, po mom ukusu. Sama za sebe je kao celina dobro smisljena. A za brz oporavak karaktera ima uticaj samo jedna sezona od 13 epizoda, a nije svuda slucaj, recimo nije se sve odigralo u tih sat vremena.
Na vrh
Dragan B Jovanovic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragan B Jovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 20:09
Pa moze da se gleda a i nemora.
Na vrh
mattea-radoslovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mattea-radoslovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2017 u 11:58
Odlična serija...
Na vrh
mattea-radoslovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mattea-radoslovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2017 u 12:00
Kad će druga sezona..?
Na vrh
Black Panther View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Panther Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2017 u 00:28
@Sara Ryder
Слажем се са тобом. Не бих ништа више додао. 
Серија је брутална!
Чека се трећа сезона Daredevil-a. :)
Na vrh
ivan-macanga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-macanga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2017 u 18:02
čista 10tka
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 17:17
Serija je obnovljena za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.