Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Django Unchained (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Django Unchained (2012)

Django Unchained

Django Unchained (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Odbjegli Django

Godina:

2012

Žanr:

drama, western

Trajanje:

165 min

Režija:

Quentin Tarantino

Scenarij:

Quentin Tarantino

Glavne uloge:

Leonardo DiCaprio
  >  Calvin Candie
Samuel L. Jackson
  >  Stephen
James Remar
  >  Ace Speck
James Remar
  >  Butch Pooch
Jamie Foxx
  >  Django
Laura Cayouette
  >  Lara Lee Candie-Fitzwilly
Dennis Christopher
  >  Leonide Moguy
Clay Donahue Fontenot
  >  Big Fred's Opponent
Walton Goggins
  >  Billy Crash
Nichole Galicia
  >  Sheba
Sammi Rotibi
  >  Rodney
David Steen
  >  Mr. Stonesipher
Christoph Waltz
  >  Dr. King Schultz
Kerry Washington
  >  Broomhilda von Shaft
Ato Essandoh
  >  D'Artagnan
Dana Gourrier
  >  Cora

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Django Unchained (2012)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 12:58
Sinoc sam ga odgledao a ko zna kad sam ga bio skinuo. Quentin Tarantino i ovoga puta nije odstupio od svog fazona a pod tim se podrazumeva i ''sedma umetnost je za njega i kao vrsta igre'', zatim mesanje zanrova, ''vadjenje nekih glumaca kao iz naftalina''(pod tim mislim da voli da uzme tako neke zaboravljene glumce i ponovo velika minutaza i ponovo vestern kao i The Hateful Eight. Ali Django je ipak bolji. I naravno, ako ste fan Tarantina odgledajte a ukoliko niste, nemojte. Ili ukoliko do sada niste odgledali nijedan njegov film/mada sumnjam/ pogledajte i ako vam se svidi onda cete hteti da odgledate i ostale njegove filmove a ukoliko vam se ne svidi, unapred znajte da njegov naredni film ne gledate jer ce biti uistom tom njegovom stilu bio to vestern ili triler.PS. Cak je i muziku u filmu mesao.I opet nekome se to svidja nekome ne, to je Quentin.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2018 u 19:44
Slazem se sa tobom,Django je extra film ali meni se vise dopao Hateful Eight,nekako mi je prica filma vise pasala. Msm u svakom slucaju oba su filma vrh,sve ostalo je stvar ukusa :D
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 22:56
Filmčina. DiKaprio odglumio savršeno.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 23:35
Django Unchained je filmčina, i mnogo je bolji film od filma Hateful Eightali koji je malo dosadan. Django Unchained preporučujem svim ljubiteljima vestern filmova. Tarantino je sa ovim filmov opet dokazao da je majstor, da od nekoliko starih filmova napravi kvalitetan novi film.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2024 u 21:18
Prvi put kada sam ga gledao bio sam oduševljen, drugi put je splasnulo oduševljenje, Wolc je sjajan glumac, a Semjuel je antipatičan i previše. Sve u svemu, ne bih ga gledao treći put.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.