Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mpeg 4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mpeg 4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leobar021 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mpeg 4
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 00:38

Kojim programom se moze kompresirati jos vise ,npr za pola sata snimanja sa TV-a uzmemi oko 350 /400 mb diska ,sa Ati hercules 9800SE All in Wonder...

Da li je moguce napraviti vecu kompresiju i kako ,s kojim programom...

Hvala

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 06:51

Ja sam imao isti problem sa svojim video-in. Snimao sam sa VHS-a i meni je 26 min. zauzelo oko 500 mb.  Pokušao sam sa Virtual Dub Modom, i Dr. Divx, i svugdje mi je zauzimalo puno mjesta. Još uvijek nisam našao neki program.  

I tata bi sine!
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 07:05
ja koristim iuvcr. 1 sat snimanja sa TV-a, VHS ili camere sa xvid codecom bude oko 350-400 Mb
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 07:10

To je normalno da toliko puno zauzima jer ti snima direktno u mpeg2 format (dvd,vcd), medjutim tako tako dobijeni fajl mozes znatno smanjiti kompresiranjem u .avi sa nekim od mpeg2avi programa npr. dr. divx, vidomi,... setovanjem odgovarajuceg bitrate-a, u zavisnosti od duzine trajanja videa.

p.s. to kada ti je posle kompresiranja ponovo bio veliki fajl moguce je ukoliko nisi smanjio kilobitazu tj. ona npr ostala na 2000, 2500,...pokusaj smanjiti.

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 09:12
Probajte WinDVR 3
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 12:05

Originalno postovano od strane Franko Franko piše:

ja koristim iuvcr. 1 sat snimanja sa TV-a, VHS ili camere sa xvid codecom bude oko 350-400 Mb

Daj please stavi neki link za download!!

I tata bi sine!
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 14:08
Originalno postovano od strane hugo hugo piše:

Poslao sam ti program na mail (hugo_divx@yahoo.co.uk)
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 14:15

[QUOTE=Franko]ja koristim iuvcr. 1 sat snimanja sa TV-a, VHS ili camere sa xvid codecom bude oko 350-400 Mb

Poslao sam ti program na mail (hugo_divx@yahoo.co.uk)[/QUOTE]

Hvala!!!!!!!!!!!

I tata bi sine!
Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 02:22

[QUOTE=Franko]ja koristim iuvcr. 1 sat snimanja sa TV-a, VHS ili camere sa xvid codecom bude oko 350-400 Mb

Poslao sam ti program na mail (hugo_divx@yahoo.co.uk)[/QUOTE]

Hvala!!!!!!!!!!!

Stavi link ,treba i meni .

Kako postaviti vidomi da kompresira mpeg4 ,nije mi jasno...

Unaprijed hvala

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 06:37

Leobar021, reci mi mail, poslat ću ti program.

I tata bi sine!
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 15:58
sa kojim codecom ili programom mogu gledati mpeg4 filmove
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 09:50
Pa Mpeg4 kompesija vam je divx.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.