Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mala pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mala pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Franko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mala pomoc
    Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2003 u 15:07
Pozdrav svima! kada stavim titlove u subtitle editor sve ide odlicno,ali kada ih prebacim u virtual dub kasne i do 5 sekundi.Gdje grijesim?
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2003 u 10:17
Da.Pokusavam napraviti Divx (naknadno VCD) sa titlovima.Koristim subtitle editor, sub station alpha 4.08 i virtual dub. Pri integriranju u virtual dubu titlovi krenu kako treba, ali do kraja filma imam zakasnjenje oko 3 i po minute. Skinuo sam gknot, ali iskreno govoreci ne znam odakle bi poceo. :(
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2003 u 00:12
pa nije ni cudo sto ti kasne kod vcd-a je frametime drugi nego kod divx-a nekad idu prije a nekad kasnije

ako imas titule uzmi virtualdub i to poboljsaj stime
(koji je film)
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.