Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - THE HULK
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

THE HULK

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: THE HULK
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2003 u 16:08

Jedva čekam kad u kina dođe The Hulk

Čuo sam da je bolji od spidermana

Don't worry be happy
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2003 u 17:47
Ima ga tko za prodati?
Don't worry be happy
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 23:16
meni je hulk smeče od filma baš san se razočara kad san ga pogleda
Na vrh
-LcF- View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj -LcF- Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 23:25
Imam ja Hulka, ako ga netko želi!!!
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 23:28
Pa imam ga i ja ,ali nij baš tako dobar kakvog sam očekivao,malo je predosadan,nema akcije,kažu da će biti i 2 dio
Don't worry be happy
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 23:32
nadam se da će bit puno bolji jer su ga stvarno zasrali
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 23:34
Pa da, a ne ulože puno truda u spec. efekte a film je za ništa
Don't worry be happy
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 23:39
tako je npr. on je velićine jedne male kuče a kad skoči ka da je obični čovik skočia, transforamcija koja traje po nekoliko sec jedino je dobro u filmu grozni su efekti i to je doša sad odma nako što smo pogledali matrix u kojemu su specijalni efekti da i ne govorim
Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2003 u 02:46
ja imam na dvd-u al zao mi je daleko smo,inace imam sve najnovije filmove kao napr. terminator3,2fast 2furious,charlie's angels,dumb&dumberer,bad boys2 etc.ako hoces da kupis javi se
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2003 u 01:16
javi se meni zainteresiran san za dvd-ove
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:59
Hulk sucks!!
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:29
Ne volim takve filmove gdje glume super junaci a pogotovo spiderman
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 10:04
ma dobri su super junaci samo da uspiju u izvedbi meni je od tih superjunaka joa najbolje ispao spawn
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 19:15
stara je tema,al sam morao odgovorit- hulk uopće nije loš film..ne znam što vam je tako loše..spec.efekti su sasvim ok.,a ima i dobru i kvalitetno odglumljenu priču za razliku od matrixa 2
spec. efekti ne čine film
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 19:17
meni je hulk bas OK
gledao sam ga 2-3 puta, fora je reziran i montiran, kao strip
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 19:19
i ja sam zadovoljann sa hulkom , dobro je napravljen
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 19:20
si pogledo više sincity?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 19:21
nisam, budem za koji 3 tjedna kad pogledam sve ove ratne filmove sto imam

ali vidimo sam jednu scenu i super mi izgleda
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 19:21
ti to speedyju aaa???
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 19:24
da,negdje sam nekidan pročitao da nije još pogledao. meni je film odličan,a i inače je rodriguez dobar(desperado,elmariachi,faculty) još kad mu pomaže q.tarantino-nemre bit loše
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,225 sekundi.