Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Budućnost  DIVX-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Budućnost DIVX-a

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
BasMar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Budućnost DIVX-a
    Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 11:32
Zanima me što če biti nakon šta  kod nas pojeftini DSL i dvd pržilice isto pojeftine ko i cd pržilice dok će i mediji dvd isto pojeftinit jako.Šta vi mislite da li če divx postat manje zastupljen i da li će dvd postati glavni medij za razmjenu filmova
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 11:39
Ha! To je sigurno... Vec divx polako izlazi iz mode...

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:33
Sigurno hoće!!
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:37

Vec je izašao iz mode samo to nisi primjetio

jer vec uzmes dvd sa 4 filma za 30tak kuna , i nekome ko je samo krajni korisnik ni ne treba dvd pržilica , samo dvd rom

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:37
istina, i dvd-i će pojeftiniti, DIVX-U PRIJETI PROPAST...ali neće to još biti uskoro, ima vremena do toga..
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:41

dvd xe preuzeti divx!

ali dvd-i ne stižu tako brzo kao divx-i! Kod pirata!

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:50
Mislim da ima jos dosta vremena dok dvd ne preuzme "trziste" kao divx...divx je mnogo jeftiniji , bar za sad...
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 19:54
Ne vjerujem da ce divx propasti jer se vec proizvode i dvdovi(citaci) koji mogu citati i divx. Kada se postigne kvaliteta dvd-a na divx-u mogao bi propasti dvd s obzirom da je divx manji i jeftiniji.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 20:09
MOJE JE MIŠLJENJE DA ĆE MO JOŠ DUGO GLEDATI DIVIX.STVAR JE BAREM KOD MENE TAKVA DA SAM POČEO PRŽITI DIVIXE NA DVD ZBOG MJESTA I PRAKTIČNOSTI.DVD FILMOVE NE PRŽIM JER MI NISU POTREBNI U Z DIVIX A KOLIKO SAM JA PRIMJETIO DA NANOVIJI FILMOVI MALO KASNIJE DOĐU NA DVD PRVO DOĐU NA DIVIXU JER  FILMOVI NE POSTOJE NA DVD.
Na vrh
Zaknafein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zaknafein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2004 u 17:06
Iako dvd polako izgurava divx iz uporabe jos ce proci dosta vremena prije nego ga izgura i divx-a se vise nece moci nabaviti
'He loved to slay priestess especially if they were in service of Lloth.'
Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2004 u 20:25

Mogu ti DVD pojeftiniti koliko hoce, ali jedno je sigurno: DivX ce da se vuce vec duze godina sve dok jednog dana ne dodje vrijeme "brzog" interneta, kada cemo moci da 4-5 GB prenesomo preko interneta za sat i po vremena, kao sto je danas slucaj kod DivX filmova.

Sta vi mislite, da ce neka budala danas da snima DVD film preko interneta sa danasnjom konekcijom? NO WAY

Sigurno da ima danas dosta brzih konekcija, ali to NEMA SVAKO i NEMA SVUGDJE, pogotovo ne u podruciju exYuge.

Zato se pripremite jos na par godina, dok i kod nas ne dodje malo internet-speeda, i morat cemo se zadovoljiti sa DivX ili DVD rippovima.

Poz, Kami

"...just DO IT!!!"
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2004 u 21:47
DVD je u neuporedivoj prednosti prema DivX formatu zbog dvije osnovne prednosti: kvaliteta kvantiteta ali što je dobro to je i skupo pa mu je to jedina mana i zbog toga postoji DivX kao parodija DVD-u jer je kao takav zapravo i nastao tko se prisjeća kako je DivX nastao. Kako su mnogi ovjde iznijeli svoje razmišljanje i ja ću svoje a to je da je sudbina DivX propast čim DVD dođe na prihvatljivu cijenu a to je neminovnost jer kako čujem već ima DVD-RW-a nešto iznad 700.00 KN pa cijenim da će i mediji također pojeftiniti tako da se DivX-u ne piše dobro pogotovu što mu ni adut da mu je kapacitet manji ne ide u prilog zbog HDD kojih ima po prilično prihvatljivim cijenama a sa ogromnim kapacitetima. Osobno mislim da taj trenutak nije daleko...a zasigurno još ove godine.... 
skarahas
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 13:58
Mislim da ce divx ostat jos par godina u igri brze se mogu nabavit noviji filmovi i glavno je da su jos uvjek jeftiniji od DVD.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 21:04

Kvaliteta ti se neće poboljšati neg će ostat na istom, bar tako mislim!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 15:44

a cuj kvaliteta dvd-a i divx-a nemoze nikako biti ista!

divx moze biti samo gori!

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 16:06
Kvaliteta divx-a prebacenog na dvd nikako ne moze porasti, jer postoji ona narodna "ne mozes od g*vna napraviti pitu!", smatram da divx nije toliko los, i da zaista ima pojedinih divx-a kojima bih mnogi fabricki dvd-i ne bih bili ni do kolena...sto se tice autorun-a, software-a, addinova...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 21:20

Divxa će biti dok je i dvda. To sigurno! No pravi naslov teme bi bio Budućnost VHSa! Mislim da on izumire!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 21:28

I ja mislim da izumire VHS ali mislim da tako i treba biti, dal bi se složili samnom?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 21:30

VHS je svoje odradil.Mislim da će s godinama codeci (divx i xvid) rast kvaliteta,i da će na 700 MB stat DVD kvaliteta i na TV.

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 21:49

divx u hrv. nece jos dugo propasti s obzirom na dvd naslove koji izlaze u hrv.

npr.kod nas se ne izda niti 1% izdanja kao u americi gdje vec gotovo svaki snimljeni film moze se naci na dvd-u, dok kod nas izlaze samo blockbusteri...s obziro kakve filmove volim i gledat sumljam da cu takvu vrstu filmova moci gledati na dvd-u, a kada bolja veza bude standardf te cu filmove koji me zanimaju skiniti s neta i uzivat u njima

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.