| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
titl na divx |
Odgovori
|
| Korisnik | |
zlatko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: titl na divxObjavljeno: 08.Ožujak/Mar.2004 u 19:41 |
|
imam novi dvd player amstrad koji podržava divx ali ne može nikako učitati titl.prvo uopće nije prepoznao titl u posebnoj mapi pa sam našao firmware i stavio ga i sada prepoznaje titl posebno u smart navi.ali nemogu ga nikako učitati ni kada se zove potpuno isto kao i film ni kada je *sub, ni *srt , ni *txt i kojim potprogramom u sub ripu da postavim izlazni text da bi ga eventualno učitao? help ako netko zna |
|
![]() |
|
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2004 u 20:46 |
|
DVD player ti podržava divx ali dali ti podržava titlove??? Pročitaj uputstva jer bi ti tamo trebalo točno pisati dali podržava titlove i u kojem formatu.
|
|
![]() |
|
zlatko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 19:53 |
|
ne piše ništa o titlovima a uputstva su jako kratka. firmwarw novi je bank 30 i mislim da bi trebao čitati titlove
|
|
![]() |
|
rhymerator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 522 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 07:12 |
|
Moguce je da ti player nema mogucnost citanja titlova ukoliko je njihovo ime pre ekxstenzije razlicito od imena video fajla npr. matrix.avi matrix_prevod.sub - nece ucitavati jer matrix nije isto sto i matrix_prevod. Znam ovo iz iskustva jer sam to vidjao kod pojedinih playera |
|
![]() |
|
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 18:40 |
|
Problem je najvjerojatnije u tome da taj player nema mogučnost čitanja titlova jer ih ima jako malo koji to mogu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |