Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skyscraper (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skyscraper (2018)

Skyscraper

Skyscraper (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

akcija, triler, avantura

Trajanje:

102 min

Režija:

Rawson Marshall Thurber

Scenarij:

Rawson Marshall Thurber

Glavne uloge:

Neve Campbell
  >  Sarah Sawyer
Adrian Holmes
  >  Ajani Okeke
Dwayne Johnson
  >  Will Ford
Byron Lawson
  >  Suit #1
Kevin Rankin
  >  Ray
Noah Taylor
  >  Mr. Pierce
Venus Terzo
  >  Negotiator
Beatrice King
  >  Asian Lady
Jason William Day
  >  Botha's Thug #1
Gretal Montgomery
  >  Ray's Wife
Noah Cottrell
  >  Henry Sawyer
Jett Klyne
  >  Ray's Son
Vivian Full
  >  Ben's Neighbour
McKenna Roberts
  >  Georgia Sawyer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
djcvrle View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skyscraper (2018)
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2018 u 21:20
Meni osobno Dwayne Johnson nikada nije bio osobito simpatičan,ponajviše kad su ga ubacili u Fast & Furious franšizu,koja je poslije toga krenula u sasvim neku drugu besmislenu dimenziju.Pa ako i pogledamo nekoliko njegovih filmova,sve je to mix/krađa ranijih puno boljih block-bustera .Sve u svemu,blijeda kopija tzv. nasljednika lika i djela Arnolda Schwarzeneggera,Sylvestera Stallonea i ostalih štemera...Ovaj film mogu eventualno pogledat samo u kućnom ambijentu,kad bude prigode :-)
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2018 u 00:23
Vjeruj mi IgaBiva, potjerao si mi više mušterija iz kina gdje radim svojim recenzijama nego bilo tko drugi. Svako toliko mi se pojave lokalni filmofili i ispituju me o filmu, da bi na kraju rekli da su pročitali na titlovi.com kako je film loš i da neće dati novce za tako nešto. Ti si noćna mora mog šefa i svakog distributera :D O filmu: čim je izašao prvi plakat filma gdje The Rock izvodi nemogući skok u neboder, znao sam šta očekivati, a na kraju to sam i dobio - "mozak na pašu" akcijski ljetni film. Mozak sam stavio na stand-by i prepustio se "eye candy" zabavi i nisam tražio previše smisla u priči i dijaozima tokom filma, već se fino nasmijao na iste. Ovo se odnosi između ostaloga baš i na onaj razgovor o paljenju i gašenju mobitela. Sve u svemu - jako zabavno ako znaš šta očekivati, ali rekao bih da si ti zahtjeviji gledatelj od mene. Molim te ne radi recenzije o Hotelu Artemis prije iduće subote. Hvala unaprijed :)
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2018 u 15:02
Mnogo loše, ko je gledao Die Hard (1 deo) onda ovaj film bolje da ne gleda. Ovo je baš velika glupost od filma, od mene samo 3/10.
Na vrh
dragana-milanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragana-milanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2018 u 08:58
prevod na makedonskom je očajan
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 10:29
Još jedan od rijetkih filmova, koje nisam odgledao do kraja, toliko o filmu!
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 01:23
Prijevod je uradio MovieFrik 👍
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ana Thishpetana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 01:32
Film bez veze. Žali Bože vrimena
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2018 u 10:34
Kao sto sam vec nekoliko puta napisao od pre par godina ne pratim filmove "glumca" zvanog Rok.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2018 u 09:51
slabo 2.5/10
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2018 u 21:01
Slazem se , bas losa akcija . Rock bolje da se drzi komedija.
Na vrh
herrchoby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj herrchoby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2018 u 18:05
Prilicno glup film sa iritantnim likovima, Navijao sam za "bad guys"...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2018 u 17:18
Nikada ne zurim da odgledam ako je nesto kao novo a ovo je kao relativno novo. Pa sam onako nasumicno sa usb-a pustio ovaj film. Toliko su ga najavljivali kao nesto izmedju Die Hard i Paklenog tornja, ali po mom misljenju nije. U ovom filmu je mozda jedino dobro ime tj. prezime glavnog negativca Botha,Kores Botha. Poprilicno razozarenje toliko najavjivana akcija. Rok se zapravo ''bori'' sa zgradom ) i pozarom a ne negativcima. Noah Taylor mi je odvratan. Nekako ima i nekih ''rupa'', kad se Roland Moller(Botha), obrati Roku i kaze da svaki covek ima svoju slabost a njegova je porodica, pa tako je valjda kod svakog ))))) Nekako i bzw rola Neve Campbell, Cak mi neki momenti u filmu bilii smesni sta sve ''Kralj skorpiona'' radi uovom filmu. A pritom zgrada je bas futuristicka. I nekako ne pamtim kad sam zadnji put odgledao Rokov film. Jer to je ili nesto decije ili neke komedije ili Rampage, koji necu ni gledati. Ispade da sam njegov zadnji film gledao gde je Hobbs. Inace imam na usb-u nekoliko njegovih filmova koje jos uvek nisam gledao i nadam se da me nece razocarati.. Filmovi poput San Andreas, Empire State, Snitch. Ali da se vratim na ''Neboder''. Ocena 3. Od 1 do 5 znaci trojka.
Na vrh
Master Yoda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Yoda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2018 u 15:07
Vidim da su svi previse kriticki nastrojeni prema ovom filmu. Od ovakvog filma nisam ni ocekivao dubokoumne dijaloge i vrhunsku glumu. Odlicna akcija uz predvidljiv zaplet...od mene 4+
Na vrh
KULA 11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KULA 11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2019 u 02:16
pozdrav,novi sam pa jos mi ne ide ne mogu neda mi se,a prije ce biti da ne znam skinuti prevod i zalijepiti na film.ako ima kakav link upute hvala.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2025 u 14:49
Hmm....Opet ja. Evo zasto treba film da se pogleda i8 po drugi put. Ne znajm zasto sam toliko iskritikovao ovaj film kad je ipak, ponavljam ipak, dobra akcija. Ima se pravo promeniti misljenje )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.