Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deep Blue Sea 2 (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deep Blue Sea 2 (2018)

Deep Blue Sea 2

Deep Blue Sea 2 (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Duboko modro more 2

Godina:

2018

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

94 min

Režija:

Darin Scott

Scenarij:

Duncan Kennedy
, Hans Rodionoff
, Erik Patterson
, Donna Powers
, Wayne Powers
, Jessica Scott

Glavne uloge:

Danielle Savre
  >  Misty
Rob Mayes
  >  Trent
Darron Meyer
  >  Craig Burns
Marc Hyland
  >  Ruhengeri
Tamer Burjaq
  >  Kwame
Adrian Collins
  >  Mike Shutello
Cameron Robertson
  >  Josh Hooper
Kim Syster
  >  Leslie
Jeremy Boado
  >  Daniel Kim
Kelton Goertz
  >  Teenage Boy
Nathan Lynn
  >  Aaron Ellroy
Gino Lee
  >  Love Struck Student
Lily Spangenberg
  >  Young Misty Calhoun
Liza Scholtz
  >  Admiring Student
Dominique Mabille
  >  Teenage Girl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deep Blue Sea 2 (2018)
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2018 u 22:05
Prevod je najavio mirelovac ✨
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 15:45
Loše,loše,loše.....
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2018 u 09:18
Katastrofalno loš nastavak istoimenog filma iz 1999. Ne zna se šta je gore u istom - radnja, kamera, gluma, kadrovi, dijalozi. A one ajkule na daljinski upravljač, mislim strašno. Film je teška uvreda za inteligenciju. Onaj prvi deo iz 1999. godine je svemirski brod za pomenuto "ostvarenje".
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 08:39
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Katastrofalno loš nastavak istoimenog filma iz 1999. Ne zna se šta je gore u istom - radnja, kamera, gluma, kadrovi, dijalozi. A one ajkule na daljinski upravljač, mislim strašno. Film je teška uvreda za inteligenciju. Onaj prvi deo iz 1999. godine je svemirski brod za pomenuto "ostvarenje".

+1

Zaboravio si navesti i ajkulice koje ciče LOL

Ma smejurija od filma...

If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 12:39
Ocenite i film da je loš ( levo,iznad slike filma) kad ste već dali komentar.
Na vrh
kum Odža View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kum Odža Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 19:12
Uludo potrošenih sat i po !
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 19:20
Ljudi, pa što vas mazohistički tera da gledate tkz nastavak filma koji to nije. To je jasno iz trailera. Na koju foru se prodaje pod imenom Deep Blue Sea, to znaju samo Ameri Confused
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 20:40
Ne vredi da se potrosi vreme za gledanjr.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2018 u 15:05
E. Retko kad odmah pustim film koji sam tek skinuo, ali ovaj sam odmah sinoć pustio nakon Lige Evrope i slobodno mogu napisati da em sam ga prekinuo a em sam se nasmejao koliko je loš film a isto tako i gluma. PS. robin12345 je 100% u pravu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 08:21
Izdržao, jedva, 10ak minuta, delovao mi je kao nekadašnji DTV film, što nije strašno samo po sebi, no pakovati takav film sa ovim naslovom je prevara
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2020 u 20:16
Pa film je odlican.Iznenadjen sam zabavom koju pruza................ E sad zasto ovako kazem za navedeni, to je nesto drugo.Posto mi je optimizam usadjen u licnost, kada sam cuo da ovo izlazi u prvi mah se ponadah, da mi stize dobar nastavak filma kojeg volim.U prvi mah.Medjutim shvatih odmah potom da ce ovo biti corak i nikako neki nastavak ili sta vec, prvog dela.Ceka me neki sharkangodzilomegaloljudskogutacko pa jos genetski modifikovano djubre u kome cu videti tri cgi scene krvopljuskanja a ostalo pametnovanje glumaca amatera.Bukvalno sam i mislio da je film dno dna i evo umesto toga, dobih "odlican" i lud film, sa drskom plavusicom koja trazi da bude ustipnuta malo.Idem i na 3 deo, sa sve damom sumnjivog morala iz serije Golijat.Ziveli
ps ... upoznaj dno, da bi ti vrh bio impozantniji
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.