| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mr. Mercedes (2017) |
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Korisnik | ||
muaremsadik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2012 Lokacija: Bitola , Mk Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mr. Mercedes (2017)Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 12:29 |
|
|
Stara Hitchcockova tema relacija majka sin. Ne bih znao dali ce Brendan Gleeson uspjeti da celu seriju iznositi na ledzima
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 17:12 |
|
|
Je li to ide, ili je otkazano!
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 17:16 |
|
|
Izašle su tek dve epke, premijera je bila 09.08. upravo se spremam da ih pogledam noćas, dok ne znam da li su već stigli da otkažu, to bi mi bilo prerano čak i za današnje sulude poteze tv mreža.
Elem, roman tek solidan (nastavak nisam čitao), ne mogu imati veća očekivanja od serije, tek volim Brendan Gleesona (jašta i Stephen Kinga), pa mi je neizbežno da makar probam seriju. ![]() edit: "nastavkE nisam čitao"...dakle, čitao sam samo (meni solidni) Mr. Mercedes, dok tu "Bill Hodges" trilogiju čine još i romani "Finders Keepers" (2015) i "End of Watch" (2016). U svakom slučaju imaju materijala da nastave seriju, pa samo još da vidimo kako će biti prihvaćena. Ažurirao puppet_master - 22.Kolovoz/Aug.2017 u 17:29 |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 18:10 |
|
|
Meni je na aplikaciji Tvshows, napisalo da je gotovo pa sam zbunjen. Vjerovatno neka greška. Mmda, sada se pojavilo, bila je greška..
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2017 u 18:15 |
|
|
sve će nas sHebati tehnologija
(i pre Skyneta) eto...doba informacija...jašta, ali kakvih? Naopakih i lažnih ![]() ![]() Šalu na stranu, ne može me išta začuditi više, televizija je nikada luđa, no ovo je Stephen King ipak, tu znamo da i kada ne idu ikuda, nastavljaju te serije, valjda im je dovoljan rejting, pa bi bilo naopako da su već stigli da ubiju i ovo čudo, još je tu i Gleeson , samo zbog njega bih mogao pratiti čitavu seriju.
Ažurirao puppet_master - 22.Kolovoz/Aug.2017 u 18:17 |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 11:06 |
|
|
Pristojan start, Gleeson očekivano interesantniji od bilo čega drugog, zanimljiv i meni jeziv negativac, interesantan i svukupni odabir glumaca, ovde nema ulickanih manekena na sve strane, prilično prirodni, svakidašnji ljudi. Priča već ide svojim tokom, rano je za kakav ozbiljniji sud, za sada nema iznenađenja. Osim možda Kelly Lynch, vrlo dobra ovde. Svakako ostajem u seriji iako ovakav tip priče, tempa radi, volim pre odgledati u komadu nego čekati po sedam dana.
|
||
![]() |
||
LesaRad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 17:57 |
|
|
Dobro deluje za sada, ne znam zasto pominjete otkazivanje...
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 18:02 |
|
Pa objasnio je već robin gde je zbrka oko najave otkazivanja
Van toga, niko od nas ne priča o otkazivanju, greška je do aplikacije, zbrljanog podatka a ne naših sumnji u otkazivanje. ![]() |
||
![]() |
||
LesaRad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 19:38 |
|
|
Lol aplikacija, sta ce vam to. Samo bagovi i dezinformacije.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 19:55 |
|
|
Ne koristim je ja, već robin, ne koristim ni fiksni a kamoli mob
isključim ga na više meseci tačnije, olupao sam poslednji fon o beton (volim to da radim s vremena na vreme, osetim se ljuCki, to sam radio i sa fiksnim uostalom), trenutno držim isključenim neki praistorijski model, nema ni neta (hvala bogu), kakvih tek aplikacija and shit. Ne volim telefone, kakve god mogućnosti (drugima) da donose, mene dodatno otuđuju a dovoljno mi je otuđenosti. ![]() Elem, odgledah treću epizodu upravo, baš fino to ide, Gleeson i razigraniji u ovoj epki. |
||
![]() |
||
LesaRad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2017 u 23:58 |
|
|
Ja s vremena na vreme razlupam kompjuter jer volim Windows. Tako drazestan i ljubazan operativni sistem. Nema bagova, radi besprekorno, nista ne resetujem, nista se ne resetuje, nema instaliranja, startuje za sekund i po, milina. I mts nikad ne izvodi radove, nije monopolista, nema prekida u komunikaciji, sloboda informacija, sve jeftino. Kako je lep ovaj svet. |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 00:24 |
|
![]() Ne smem čitav komp, trebalo bi mi mnogo meseci truda da bi kupio nov potom Deo mene je ipak kako-tako racionalan Mada, olupam tastaturu često i zveknem radni sto (ionako su mi ga gotovo uništili u selidbi) jasno i povredim ruku usput, no sam komp je siguran, od mog besa makar. ![]() Izašla još popodne epka Sve više mi vuče na seriju koju bi zbilja valjalo odgledati u komadu, interesantna je dovoljno, no zaboraviću šta je bilo kroz 7 dana, nema bombastičnog pomeranja radnje, lagan je ritam, tako šta je pre za čitavu noć, maraton epizoda a ne ovako. O mojoj nestrpljivosti da i ne počinjem ![]() |
||
![]() |
||
LesaRad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 12:35 |
|
|
Pa to ti je, kad bi dali sve odjednom ne bi bilo toliko reklama, znaju sta rade :)
Naravno da bi bilo bolje odjednom, ali eto, mora nesto i da se zaradi. Mi gledamo onako kako gledamo, pa zaboravljamo (mozda) da je to u Americi ispresecano reklamama od petnaest minuta :)
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2017 u 12:44 |
|
|
Ne žalim se na model poslovanja mreža, već na svoju pažnju, nestrpljivost i pamćenje
![]() Postoji, verujem, mnogo platformi sa programom bez ikakvih reklama, dokle god se plati svejedno im je da li uzimaju novac direktno od korisnika ili od reklama (najbolje je oboje ), no ja ipak imam izbor, sačekam metar i po, te lepo pogledam sve odjednom. Tek volim da se upoznam sa serijom na početku, kako bih znao da li da se upuštam potom u celu tu rabotu sa gledanjem u komadu a tako će biti i sa Mr Mercedes. ![]() |
||
![]() |
||
Sara Ryder
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Svibanj/May.2017 Lokacija: Citadel Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 01:20 |
|
|
Knjiga me bas i nije kupila, ovo za sada jeste. Verovatno je rano jos uvek za konacan sud, ali za sada idu u dobrom pravcu.
|
||
![]() |
||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 03:56 |
|
|
Za sad je bolje od knjige, prva serija po Kingovom djelu koju se može gledati.
|
||
![]() |
||
LesaRad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 00:38 |
|
|
Mada sam voleo i Haven, koji doduše praktično i nema literarnu podlogu. btw stvarno se divim vama koji pročitaste sve te magnum opuse, ja nemam živaca. Počeo sam Insomniu, ali se pokazala kao dobar lek za nesanicu :P |
||
![]() |
||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 00:45 |
|
|
Ima nas koji volimo Kinga pa ga čitamo i kad se radi o slabijem djelu.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 00:48 |
|
Storm of the century je takođe imao svojih finih momenata (mada je suviše siromašna produkcija da bi priča zasijala punim sjajem) a to je valjda samo scenario, bez literalnog predloška. A i nije kakav Magnum opus...(to je pre Dark Tower...koji smo svo troje preskočili ![]() ) ovo je dosta skromnije delo, dva nastavka svega (tri dela dakle) dok je rešenje pitalice u tome što je po sredi prvenstveno triler/misterija, nema previše bahanalisanja sa glupavim efektima, fantaziranjem autora koji ne zna da pretoči Kingove fantazmagorije ili pa prirodnost likova u televizijski format...i to je ne nužno dobar a svakako ni po čemu poseban (prvi deo) roman...dok u seriji imamo Gleesona pre svega, koji sam može učiniti seriju zanimljivijom nego što ona to jeste sama po sebi. Ažurirao puppet_master - 30.Kolovoz/Aug.2017 u 00:51 |
||
![]() |
||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 00:59 |
|
|
The Dark Half je možda najozbiljniji filmski King, Romero je odradio ozbiljan posao..
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |