Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - How to...Pustiti "nezavrsene" avi fajlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

How to...Pustiti "nezavrsene" avi fajlove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: How to...Pustiti "nezavrsene" avi fajlove
    Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 03:45
Imam jedno pitanje - interesuje me kako pustiti nezavrsene avi fajlove, pri tom mislim na sledece - npr. imate fajl od 700mb, downloadovali ste 650mb, e sad kako pregledati tih 650 mb, ako je moguce ikako, s obizirom da pokusavajuci preko bilo kog od playera i sl. programa javlja se CRC error - tj. zbog toga sto fajl nije zavrsen na predvidjen i korektan nacin, tj. utvrdjenim krajem koji jos nije download-ovan

Koristio sam AVI Error i AVI Previewer programe koji "izvlace" taj deo, ali opet javljaju gresku, ako neko zna bilo sta, molim za pomoc!
Hvala unapred!
rhymerator

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 10:54
ja imam k-lite codec pack,i bez problema otvorim s win media classic playerom
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
The Fan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj The Fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 13:23
Probaj programcic DivFix (oko 150 kb velik). On sluzi upravo za to. Probao sam vise nezavrsenih fajlova i posle propustanja kroz njega svi su uspeli da se puste.
Live long and prosper

The truth is out there...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 22:09
@ baldur : pokusao sam i ne radi, instalirao sam kazaa-lite codec pack, cak pokusao i sa pustanjem iz kazaa-inog previewer-a, ali ne ide, ne znam sta bi moglo biti...

@ The Fan - pokusacu sa DivXFix-om, ne znam da li ce uspeti, ali pokusacu, vec sumnjam u sve:)

Hvala.
Na vrh
Tomislav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tomislav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 23:13
Ima jedan GENIJALAN player koji otvara doslovno sve. "VLC media player". Od raznoraznih kompresiranih file-ova, do file-ova sa errorima, do nezavršenih file-ova. Jednostavno ćeš mi morati vjerovati na riječ jer skidam stvarno masu stvari s neta i ako u njemu ne upiješ pokrenuti, onda ti je corrupt file i slobodno ga obriši.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2005 u 03:49
Ok, skinut cu pa cu probat Tomislave. Poz.
p.s. inace rec je o avi fajlovima skinutim putem offline down-a, ako znate o cemu se radi, pa ako uspem bice super, ako ne opet svima lepo
Na vrh
lahor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lahor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2005 u 11:35

vlc player je dobar, ali kako da to uradimo ako zelimo da gledamo film preko divx playera na tvu? ja sam jedno petnaest puta pokusao da skinem film wedding crashers ali nikad do kraja nisam stigao , i na kraju sam odustao...uspio sam da skinem jedino taj film u mp4 formatu, ali mi ne sluzi puno jer ne mogu da ga gledam preko tv-a?vlc player je dobar za filmove sa bin-cue extenzijom...

Ažurirao lahor
Na vrh
mushadusha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mushadusha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 20:14
Probaj na torrentima. Najverovatnije ima  AVI fajl. Na jednom ili na dva cd-a.  Svako dobro
Tombraider level editor rules:)))
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 20:47
Vlc player če ti pokrenit to bez greške
Na vrh
toni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 21:25
instaliraj

AVIPreviez

život je valuta.. potroši je dobro
Na vrh
toni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 21:27
a ako ti javlja gresku skini neke ok codece
život je valuta.. potroši je dobro
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.