Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WORD to PDF
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WORD to PDF

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WORD to PDF
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 03:06
  Kao što se vidi iz naslova potreban mi je program za prebacivanje iz WORD -a u PDF format. Skinuo sam sa interneta PDFcamp Pro v2.1 , instalirao ga i u principu lepo radi ali u transformaciji DOC --> PDF  "gubi" naša slova č,ć i đ. Tako, umesto čovek piše éovek !!! Nisam siguran da li je to do podešavanja Acrobat Reader -a (imam verziju 7.0) ili do programa za konverziju???
  D
a li neko zna šta da radim???

Imam još par programčića ( pa između ostalih i CONVERT DOC) koji prave još veće gluposti...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 11:00
Zar ti je tak jako potrebno prebacivanje u pdf format? Ja sam imao isto problema sa raznim konverterima i odustao jer je u biti svejedno u kojem ti je formatu
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 12:34
Ne treba meni, treba likovima sa fakulteta. Diplomski rad moram da im odnesem na 5 CD -ova , i kompletan rad mora da bude u PDF formatu. Zato i tražim neki konvertor, inače se sigurno ne bih smarao sa tim!!!!
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 12:50
Najbolje rezultate ces postici s punom verzijom Acrobat Readera.
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 21:20
Pusti puste programe, ja imam instaliran PDF4free u verziji 2.0-freeware, oko 600kb- (potraži i PDFcreator 0.8-oko 8-9 MB- ili koja već je verzija) i jako sam zadovoljan sa njegovim radom. To ti je virtualni printer koji, umjesto na papir, tvoj tekst iz word-a ili bilo kojeg drugog programa za obradu teksta ili slike, ispisuje u *.pdf datoteku. Samo moraš postavit postavke kvalitete na 1200dpi i ti je to!  Datoteke su 100% prepoznatljive u Acrobatu. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 00:54
Hvala na iscrpnim informacijama. Skinuo sam ga i radi!!!! U međuvremenu sam pronašao još jedan, možda i bolji programčić pdf995. Mali je , oko 6 MB , radi perfektnoi na 600dpi i to neverovatno brzo! 190 strana sam iz .DOC u .PDF prebacio za 10 sekundi!!!!!! Inače isto radi kao virtuelni štampač
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 19:06
Onda odlično. Brzina meni nije toliko bitna za moje 2-3 stranice godišnje. Radio sam ja prije i sa pdf995, ali znaš kako je, dođe novi program, koji je ljepši od starog ili čak malo i manji ....... Sad možeš čuda radit u pdf-u. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 21:11
Je,je baš tako. Hvala ti u svakom slučaju.
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 21:17
Nema na čemu, samo nek smo rješili problem. Ajde makar neka zavrnu koju rundu za ovo ;) < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.