Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Software za  DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Software za DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Software za DVD
    Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 15:03
Znam da ovo nije sekcija za ovo pitanje , ali posto vidim da je druga prazna i slabo posecena , ja cu ovaj topic postaviti ovde , pa ako se moderatorima ne svidi , neka ga prebace gde misle da mu je mesto ...
E ovako , imam jedam movie file koji zelim prebaciti na DVD , i od njega napraviti pravi DVD sa ulaznim menijem i odabirom scena itd....e sad jel neko upucen u ovu tematiku ,potreban mi je provereno dobar program za kreiranje ovih menija ... hvala van na odgovoru
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 07:05
Ja sam malo radio sa Ulead DVD maker-om. Jako je jednostavan jer otvoris mpg ili slican fajl i vozis. E sad, on menije pravi spram broja mpg fajlova. Nisam nasao opciju da pravim chapter-e itd. Dosta ljudi koristi i DVDLab pa mozes malo procunjati, mozda je to ono sto ti treba. Od ostalih imas TMPGEnc DVD Author, Sony DVD Author (cini mi se). Jako dobri programi ali ih nisam koristio jer svaki fajl ponovo obradjuju tj, rade na njemu jos 2-3 sata dok ne kreiraju kojesta i jos ako nije dobro snimljeno.... ;(
Sta da ti kazem, igraj se.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 15:47
e fala ti matori ,bas ovo trazim ....thnx
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 16:11
e btw, da li neko ima mozda crack ili serial(sta god da je potrebno)za DVD-lab Pro 1.53 i naravno da li bi bio u fazonu da ga podeli samnom ...'fala
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 23:33
Evo ti crack ili serial ili sta hoces CRACK
Usput za one koji neznaju najveci izbor crackova na svijetu potrazite na http://astalavista.box.sk
......
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 00:12
znam ja trigy za taj sajt samo ga tamo nema ...al nema veze fala na pokusaju ...btw,poslo mi ga je jedan frend ,tako da nemorate da se smarate da ga saljete ....pozzz
Na vrh
mwac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mwac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2005 u 03:33
Sa kog sajta mogu free da skinem Nero Vision Express 2 SE ?
Hvala unapred
Na vrh
meca21 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj meca21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 17:30
Probaj ovde,ako je to verzija koju imas
http://www.cracks.mu/m6.php
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,445 sekundi.