Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HELP  AUDIO- MP3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HELP AUDIO- MP3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
batika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HELP AUDIO- MP3
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2004 u 20:01

MOLIM ZA POMOĆ ! ZANIMA ME NEKI PROGRAMČIĆ ZA ENKODIRANJE AUDIO  CD U MP3(ZNAM ZA AUDIO GRABER ITD) IMAM PROBLEM SA NOVIM HR AUDI CD KOJE NEMOGU OTKLJUČATI  I ZRIPATI U MP3. HVALA

batika
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2004 u 20:06
probaj sa Free CD Ripper(www.focussoft.net)
Seeing Is Believing
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2004 u 20:07
EAC (Exact Audio Copy) je najbolji
Shema
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2004 u 21:02
Jebote tvoj EAC.Da dobar je,ukoliko proradi od silnih bugova!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 00:46
ja koristim Windows Media Player 10 nije mi pravio nikakve probleme

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 02:22
Najbzi ti je audiogogo!!!Jednu pjesmu s cd-a iz wave formata u mp3 prebaci za 1min....
Pronadi ga na google ili mi reci mail pa cu ti ja poslat.
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 13:43
windows medija player je sasvim u redu
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 13:52
Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

windows medija player je sasvim u redu

WMP je dobar ali uzasno spor....i kvaliteta nije za pohvalit, probaj audiogogo, meni frend radi na radiu i koristi taj program.
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 18:52
free rip mp3
kick-ass
Na vrh
susjedt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj susjedt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 19:27

Sound Forge

Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 23:31
AudioCatalyst

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Aurel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aurel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 20:47
Ima i jedan stariji ali je dobar i bez bugova zove se altomp3. Ako kupuješ Bug možeš ga naći na njihovom cd-u.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.