Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MPG u avi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MPG u avi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zagi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MPG u avi
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2005 u 07:45
Može li mi netko preporučiti neki program s kojim bi mogao konverirati mpg file tj. film u avi, tj. divx ili xvid?

Zahvaljujem.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2005 u 15:53
VirtualDub Mod
Na vrh
pa80 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pa80 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 21:32
Dr.DivX ili Easy DivX
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 10:05
VIRTUAL DUB MOD. Sve ostalo su igracke !
Vladika
Na vrh
scorpions24987 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scorpions24987 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 10:40
ImToo Mpeg Encoder. Radi to dosta brzo.
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 12:15
Ja koristim DivX pro 5.2.1 kao encoder a program DVDx (dzaba je). Cini mi se da je kvalitet bolji od Virtual-a. Ja dosta snimam sa tv-a pa sam dosta eksperimentisao dok nisam nasao sta mi odgovara.
Jedino sto sam video da daje bolji kvalitet je Yassa DVD ripper ali nema crack pa ogranicava vreme kompresije.
Bez uvrede za VirtualDub-ovce. I ja mislim da je to jedan od najboljih alata.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 14:49
VirtualDub najbolji i osto
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.