Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BIG BROTHER
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BIG BROTHER

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VenomLord View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BIG BROTHER
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2004 u 19:04
što mislite o big brotheru? meni se ne dopada.
http://error-forum.tk
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2004 u 19:13
Meni je u ku*cu, več je isfuran do jaja...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2004 u 16:17
Sto se tice emisije je odlican, ali je medijski previse eksponiran, sto mu nije potrebno!!! To mi smanjuje utisak...
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2004 u 22:12
meni i nežije nesto narocit a to je radi toga sto je previse razvikan a to mu niti najmanje nije potrebno
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 08:25

Ni  za  kakvu lovu nedam svoj private život u javnost , a ne zanima me ni tuđi!!!

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 03:10
Evo sad jos malo pocinje nova sezona Big Brother-a..
Sta mislite oce li nadmasit onu proslogodisnju ili ce propast???
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 12:00

A znas sta kazu prvi se pamte.

Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

Evo sad jos malo pocinje nova sezona Big Brother-a..
Sta mislite oce li nadmasit onu proslogodisnju ili ce propast???

Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:06
Ako ubace dobre ribe nece propasti!!! Prosla sezona je imala srece sto se prvi put emituje takav show pa su ljudi gledali bez obzira sto su ribe bila katastrofa!!!
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 22:51
dajte ljudi,kad čujem da neko kaže riba digne mi se kosa na glavi.
kako možeš komada,trebu,dobru curu zvat ribom to ja neću nikad skužit.
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 19:05
ne kužim šta je zanimljivo gledati druge ljude kako ih snjima kamera.
Na vrh
killer047 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj killer047 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 21:08
ma daj glupi su do jaja,i već mi lagano idu na ku***
svi samo o big brotheru to je show za budale!
bla bla bla...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 14:28
To je najveće smeće na TV-u.Gledat hrpu debila u kući s kamerama,koja fora!
Na vrh
brown wolf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 15:30
Slažem se nije zanimljivo, mislim nemaju ništ zanimljivo, a pola njih je glupo. I gdje je tu zabava. 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 17:40
brown wolf, ne kopaj po smeću.
ima dosta aktualnih topica
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.