Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TV-KOMP
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TV-KOMP

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
duci View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TV-KOMP
    Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2005 u 18:40

KAKO SPOJITI KOMP NA TV DA SE MOGU GLEDATI DIVX FILMOVI?

Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2005 u 12:54

Bok !!!

To ti je vrlo škakljiva tema. Ja sam se mučio skoro dva mjeseca i uspio sam dobiti to što sam htio. Nebih ti htio sada objašnjavati što sam sve radio , jer bih potrošio puno vremena...... , jednostavno ti preporučam ako si u mogućnosti da napraviš što i ja. Ja sam bez obzira što sam dobio da mogu gledati divx na tv , ipak sam se na kraju odlučio za dvd player koji ima opciju gledanja i divx . I sada mi je žao što se odmah nisam odlučio za to umjesto što sam potrošio vremena , novaca , živaca .....  A usput , dvd playeri koji čitaju divx , nikad nisu bili jeftiniji. Eto toliko. Ndam se da sam ti bar malo pomogao. Srdačan pozdrav !!!

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2005 u 02:13
Ako ti graficka podrzava dual screen onda jednostavno.Ovisi koju graficku imas.Napisi koji model graficke imas pa cu ti ja pomoc kako spojit.....
Uglavnom treba ti 2min da spojis(oko 100kn za kablove i adaptere ako ih nemas) PAR fileova koje cu ti ja poslat, ali prvo mi napisi koji model graficke imas.
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2005 u 12:51

Ja imam GeForce2 mx 400. Hoće li ići s nje na TV? Koji mi je kabel najbolje kupiti (za povezivanje izlaza grafičke i ulaza na TV-u?)

Inače ima odličan programčić TvTool s kojim se može konfigurirati slika u par sekunda

evo link: http://tvtool.info/

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2005 u 17:25
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

<FONT style=": #000000">Ja imam GeForce2 mx 400. Hoće li ići s nje na TV? Koji mi je kabel najbolje kupiti (za povezivanje izlaza grafičke i ulaza na TV-u?)

<FONT style=": #000000">Inače ima odličan programčić TvTool s kojim se može konfigurirati slika u par sekunda

<FONT style=": #000000">evo link: http://tvtool.info/

Kupis obican kabel S-Video ili S-VHS(oko 80kn, ovisi o duzini), i kupiš skart adapter(30kn).Jednu stranu kabela spojis u adapter a drugu u graficku.Adapter u tv i dobijes sliku.Sad jos moras spojit audio, kupis kabel(neznam tocno koji,pitaj u ducanu) i spojis ga u komp na line in , a u adapter na line out.Odes u detskop properties/settings/advanced/...i tu nadi monitor ili tv ili kako vec na tvojoj grafickoj i aktiviraj.TO TI JE TO.

Inace da ti odmah kazem slika nije ni priblizno kvalitetna na tv-u kao monitor.(NA GfORCE KARTICAMA)

Ažurirao Trigy
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 22:24
što se tiče dvd playera koji čitaju divx-e, tu imam jedan problem! ja ga imam...ali on neće očitavati sve titlove...ne znam zasto? a na kompu ih mogu ocitati! u cem je problem?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 01:20

ako ti graficka podrzava dual screen onda dobijes potreban kabal u kutiji s grafickom, kabal je obicno 1.5m i vrlo je lako spojiti se s TV-om. ako ti treba javi objasnit cu ti.

A DVD sto nece citati titlove, stvar je u tome da i u njemu postoji neka vrsta codeca, koje ti kad se spojis s kompom skines s neta i ubacis u player

kick-ass
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 11:00
Nisam siguran, ali mislim da je na toj kartici kompozitni (činč) izlaz ta tv-out . Skini si tv tool, biti će ti puno lakše raditi s tv izlazom, ja sam imao takvu grafičku prije 2-3 godine i sa tv toolom sam bio jaaaaako zadovoljan. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.