Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - slanje s otkupninom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

slanje s otkupninom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: slanje s otkupninom
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 19:18

slanje s otkupninom tj. PRODAJA... jel mi možete objasnit proceduru slanja sa otkupninom... što sve treba učiniti...

bit ću zahvalan...

pozdrav...

p.s. za onoga tko mi je već objasnjavao: sorry XZero!

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 21:55
ovako: dodes fino na salter za posiljke i velis ja bih posalo posiljku pouzecemu u zutoj kuverti sa mjehuricima (neznam strucni naziv) i fino ti zena daje 1 zutu kuvertu sa mjehuricima, 1 potvrdu koju ispunjavas kamo ide i tko prima i 1 potvrdu o preporucenoj posiljci. Sve ispunis, pitas ako ne znas sto ide kamo... i to je to. Na kraju velis da je otkupnina xxx kn plus postarina i to je to. Nadam se da kuzis...

pozdrav
Na vrh
ante View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 22:13

pazi kako upisujes adresu

meni su sjebali jednon jer se ka ne da procitat tocno

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 22:50

stručni naziv: 'koverta sa zračnom ispunom'...

jebo ja taj naziv!

hvala...

Na vrh
MAJMUNCINA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MAJMUNCINA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 19:37

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

ovako: dodes fino na salter za posiljke i velis ja bih posalo posiljku pouzecemu u zutoj kuverti sa mjehuricima (neznam strucni naziv) i fino ti zena daje 1 zutu kuvertu sa mjehuricima, 1 potvrdu koju ispunjavas kamo ide i tko prima i 1 potvrdu o preporucenoj posiljci. Sve ispunis, pitas ako ne znas sto ide kamo... i to je to. Na kraju velis da je otkupnina xxx kn plus postarina i to je to. Nadam se da kuzis...

pozdrav

I onda kako dobiješ lovu??

Blood and death are waiting like a raven in the sky
I was born to Die
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2005 u 01:43
donese ti roda  
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2005 u 21:49

Exe ti je to dobro objasnio, ali evo ti malo pobliže. Znači staviš pošiljku u 'kovertu sa zračnom ispunom", napišeš normalno sa prednje strane u donji desni kut kome ide, a sa stražnje strane svoju adresu. Ispuniš onaj bijeli papirić (potvrda o slanju preporučene pošiljke) i tražiš na pošti, odnosno kupiš, dođe nekih 20-30 lipa, jednu poštansku uplatnicu (žučkaste boje). Na njoj ispunjavaš na slijedeći način: pod primatelj staviš svoje podatke, na lijevoj strani pod pošiljatelj staviš podatke od onoga koji će ti slati lovu nakon što dobije kovertu i ispod toga ponovo imaš primatelj i tu opet upiši svoje podatke. Na kraju svega negdje po sredini koverte napiši "Otkupnina xxx kuna" i to sve lijepo daš teti na pošti i gotovo. 

Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2005 u 23:08
ma samo dođeš u poštu i kažeš osobi koja tamo radi što želiš i ona ti sve objasni...  i poštar ti donese lovu...  daj, odi pa pitaj a ne tu po forumu bedastoće ispitivat...  majmunčino 
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2005 u 00:53

hahaha sorry ali u kojem mi vremenu zivimo

a bar sam se lijepo nasmijao

ps trebalo bi otvoriti novi forum za takva i ostala pitanja

Na vrh
core View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj core Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2005 u 15:54
TREBA mi serijal filma AMERICKI NINDZA sva 5 dela revansirao bi se ako bi mogao da mi posaqljes nekako i da mi nadjes na DVD-u ili na DIVX-su nevazno.za uzvrat dajem sve sto ja posedujem na cd-u a to je oko 2.000 naslova .POZDRAV od SASE. kontakt core_dj@yahoo.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.