Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mp3 download
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mp3 download

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mp3 download
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 13:14
s kojih stranica skidate mp3 i koliko su pouzdane što se tiće virusa?

Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 13:15
ja znam za www.mp3-find.com ali ta je stranica prepuna trojanaca

ostavite svoje linkove
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
kamber14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kamber14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 10:52
probaj na www.fastmp3download.com pa vidi.tamo imaš još par linkova za download mp3-ca.

pozdrav

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 10:54
hvala

www.mp3sh*ts.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2005 u 23:30
našao sam super program na jednom cd-u od Entera zove se Twister MP3 pretražuje po netu naziv pjesme koje ste upisali i onda ju skida. Više nema traženja po google-u samo si nabavite Twistera
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2005 u 19:55
DC++

nikakve stranice
....
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2005 u 22:01

Otkako sam dobio DSL mislio sam se pretplatiti na www.itunes.com ali nakon malo citanja na tom siteu sam odustao.

Naime radi se o cistoj kradji.Naravno na naslovnici doticnog sitea pise snimite na neogranicen broj cd-ova.Mislim meni samo treba na jedan koji cu ja slusati.

I sad ja malo citam dalje kad ono sranje.Nakon kupnje jedne pjesme doticnu pjesmu mozete vrtiti na 4 racunala.

Sto to znaci ?? Kupim pjesmu.Prije prvog preslusavanja w.m.p mora provjeriti licencu za doticnu pjesmu.Ako licenca ne postoji na racunalu na DRM servisu za licence se skida licenca i vas 1 kompjuter je "zauzet".

Recimo rikne vam memorija i naravno zamjenite ju.Pokrenete opet svoju pjesmu koju ste kupili kad ono w.m.p. kaze provjeravam licencu za pkesmu i kaze licenca nije valjana moram se spojiti i skinuti drugi krediti.

Sto u konacnici znaci za 1-2 godine tu istu pjesmu cete morati ponovo skidati.

Drzim se ja i dalje stare kupovine cd-a u shopovima.Ovi p.p.d. servisi su zgodni ali po meni to je krada.Jedna pjesma 12-14 kn a kako ja mjenjam hardware pjesme bi morao kupovati svake godine. 

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2005 u 12:43
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 05:57

Da Twister stvarno nije loš,dapače... , ali sam ako tražiš strane stvari.Domaćih ni za lijek. Očito je pretraživač koncipiran da pretražuje samo određene  web stranice koje su vjerojatno krcane pjesmom, a tu nažalost nema naših.Kad sam skinu twistera i instalirao, onako iz zezanja sam probao potražiti stavri od Borisa ili Škore i nema ništa.A kad sam upisao Madonu, onako neodređeno bez pjesme,onda sam morao ubiti twistera jer mi je počeo pisati i pisati sve što je pronašao od madone........

Što se mene tiče twister je dobar... , ma kaj dobar odličan , ali ....  !!!!!

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 03:58

evo nekih

http://www.yourmp3.net

http://http://www.grammy.ru/index1.php?act=az ruski sajt ali ima dosta pesama

http://delit.net/music/ odlican sajt, ima svega i svacega, samo sto moras da se registrujes i mozes samo 2 pesme dnevno da skidas ali ako imas vise e-mail-ova

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 13:26
hvala ti dobri čovjeće i za spotove
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 13:43
ja skidam s programom LimeWire, nema toga sta nemozes nac.A sta se tice domacih pjesama(ex. jugoslavija)...imas ih sve na
NOSTALGIJA
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2005 u 21:58
ja jedino saradjujem sa ekipom www.mp3bre.com - vecina stvari koje imate tamo su ustvari njihovi uploadi na rapidshare i megaupload. do sda nisam imala ni jedan slucaj sa virusima
Na vrh
AndOut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AndOut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2005 u 00:07

www.hotspot.t3.to

www.phazeddl.com (u gornjem lijevom kutu oznacite Mp3 albums)

www.angernet.com

Uziwayte!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.