Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mr. & mrs. smith
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mr. & mrs. smith

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivy_ak View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivy_ak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mr. & mrs. smith
    Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2005 u 19:59
ima li tko mozda taj dvd? znam da jos nije izasao na trziste ali opet pitam, mozda neko ima...ili cak divx?
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2005 u 23:33
Imam ga ja na dvd-u. Ne znam što drugi misle o njemu, ali meni je film bez veze. Nešto kao Spy kids za odrasle.
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2005 u 09:12
imam na divX-u ..... meni je film onak... dobarr  
Na vrh
ivy_ak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivy_ak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2005 u 17:12

pa neznam po pricanjima i tako o filmu kazu da je dobar, da dugo nisu vidjeli tako dobar film. neznam kad ga budem pogledala javim se....

thanx ppl ali nasla sam film.

Na vrh
ivy_ak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivy_ak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2005 u 23:27
evo pogledala sam ga napokon. i mogu reci da mi je fil ok, dobar mi je.dobri glumci, sve u svemu je dobar
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 01:52

Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 20:07
ma sve je o.k. dok njih dvoje ne pobiju cijelu armiju- to je možda prolazilo 80-tih ali sada....
Na vrh
ivy_ak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivy_ak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 23:42
da istina....znam, a sta ces....
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 01:13
ma film je dosadan, dobar je i to, al je dosadan
kick-ass
Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 01:58
Ja bi kupila taj dvd i ako netko ima dvd "The Island" (Otok) neka javi, kupujem.
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 08:04
najlošiji film od brad pitta i angeline jolie,loše
I'll be back
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 00:26

To je najgori film koji sam pogledao u zadnje vrijeme

Na vrh
_Cox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _Cox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 17:36
za mene sasim slidan film
Na vrh
Savage View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Savage Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 20:49
loše, jako loše. film je jedino dobar ak nemate kaj za raditi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.