Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim ove filmove...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim ove filmove...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snow View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim ove filmove...
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 12:18
butterfly effect i along came polly ako neko ima nek se javi
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 23:28

evo u zadnje vrijeme trebam pazit kako postavit novu temu, tj kako ćes se zvati... Ako pogriješiš tema će ti biti izbrisana. jest da je to ok i slažem se sa ljudima čija je to bila ideja, ali neka mi kažu kako da je sada nazovem temu u kojoj meni trebaju neki filmovi (a da se tako ne zove svaka druga i da nema smisla). Nemojte me krivo shvatiti, I TREBA PAZIT KAKO SE PIŠE, ali nekako dok je ljudi bilo manje bili smo slobodniji...(moći ce vam potvrditi stariji članivi)...

znači ove filmove:

passion of crist

the goat

S.W.A.T

the last samurai

Underworld

kill bill (dvd-rip)

spy kids 3d

wrong turn

Jeepre creepers 2

Joe somebody

Paycheck

The OMEGA CODE 2

TROYAN WARIOR

100 girls

MY BOSS DAUGHTER

Welcome to Collinwood

Ako netko ima od ovih filmova neka mi se javi na pm ili pošalju popis za zamijenu na

slipknot1@hi.hinet.hr

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 23:38
imam ti ja 4 filma sa tvog popisa svi su dvd rip
JACK
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 23:43

Ajmo sad ovako:SVI KOJI TRAŽE NEKE FILMOVE NEKA POSTAJU OVDJE! A ONI KOJI MA TO NE POĐE ZA RUKOM JA ĆU NJIHOVE POSTOVE BUBATI U JEDNU TEMU (ovu) MISLIM DA ĆE TAKVO SVE TO ZAJEDNO BITI UČINKOVITIJE!

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 23:46

Hmmm, na trenutak mi se učinilo super, ali to će postat jedno veeeliko sranje. Nitko neće više kužit ništa, na koga se odnosi itd... Ali može se probat, nije bed....

Pozdrav...

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 23:56
S.W.A.T
the last samurai (kino rip)
Underworld
Kill bill
wrong turn
100 girls
a ovo ostalo je sve dvd rip
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 00:00
šta misliš da ovo šta si napisao da je ostalo, a sve drugo ja dvd-rip. Šta imaš sve ove filmove??

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 01:39
JA IMAM DOSTA TOGA I SVE SU DVD RIP OSIM POSLJEDNJEG SAMURAJA PA AKO SI ZA ZAMJENU JAVI SE NA PM
Na vrh
snow View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 14:01

meni bi jos trebalo human stain i love actually ako neko ima nek se javi na pm

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 15:02
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 21:53

Trebaju mi bilo koji filmovi od Bud Spencera, pa ako netko ima neka kaže koje ima gfilmove ili nek se javi na PM!

Pozdrav.

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.