Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Strangers: Prey at Night (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Strangers: Prey at Night (2018)

The Strangers: Prey at Night

The Strangers: Prey at Night (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

horor

Trajanje:

85 min

Režija:

Johannes Roberts

Scenarij:

Bryan Bertino
, Ben Ketai

Glavne uloge:

Martin Henderson
  >  Mike
Christina Hendricks
  >  Cindy
Damian Maffei
  >  Man in the Mask
Ken Strunk
  >  Uncle Marv
Leah Roberts
  >  Young Mother
Bailee Madison
  >  Kinsey
Preston Sadleir
  >  Officer Brooks
Lea Enslin
  >  Pin-Up Girl
Gabriel A. Byrne
  >  Young Son
Lewis Pullman
  >  Luke
Emma Bellomy
  >  Dollface
Rachel Kuhn
  >  Waitress
Mary Louise Casanta
  >  Aunt Sheryl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Strangers: Prey at Night (2018)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2018 u 22:23
Prevod je najavio Soldinjo ✨
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 01:50
Ne volim pljuvat,al meni se nije dopao ocjena 4.
Prvi dio puno,puno bolji..Thumbs Up
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 14:04
Meni se jedino soundtrack svidio u ovom filmu. Dobijem proljev kada na početku filma pročitam, based on a true events, jer 95% filmova nema veze s tim, a ovaj je jedan od tih "istinitih događaja". Slažem se s markom99119, da je the strangers iz 2008, puno bolji film! Zbog muzike mu dajem 3/10
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 19:08
I ja se slazem da je prvi deo mnogo uzbudljiviji i u svakom smislu bolji. Ovo je donekle slicno ali ipak dosta slabije. Mada meni je film dobar, i volim ovakvu tematiku tako da sam uzivao (Da ne pomisli neko da sam psiho lik LOL, ali svaki film koji mi se svidi moze se reci da uzivam u njemu Tongue)
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2018 u 20:18
Retko kad gledam horor filmove.Dakle nisam gledao i nemogu imati neko misljenje.Ako bih i gledao to je samo zbog Christine.Bese skoro i serija Good girls gledao ali bez prevoda.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2018 u 17:16
Zaspao na polovici,festival dosade.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 14:54
Hmm... Kako to da ne manjka negativnih komentara... Jer neverovatno, ali... pa sta se ljudima pa svidja? Sad naletoh te napadaju Bullet Head, te Escape Plan, te ovaj film...Najlakse je ostaviti negativan komentar. Ne gledam bas cesto horor filmove ali ovaj je dobar i moze da se odgleda. Takodje je i dobra muzika '80-ih. A Wida cim zaspis uz film nemas probem sa spavanjem a pritom ne gledam filmove kao npr. tantal zbog neke glumice. Preporuujem ovaj film.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 15:59
Kao po istinitom dogadjaju haha
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 16:37
Ako neko stvarno misli da cu gledati BILO koji horor zbog BILO kojeg glumca-glumice onda zaista nema smisla za malcice sale.Dete nisam.Ne bojim se nemam ruzne snove.Jednostavno horor filmove NE GLEDAM.Izuzetak su-Prva 4 dela "Strava u ulici Brestova"I svaki "Petak 13".Kao klinac sam gledao sve Drakule i Deca iz polja kukuruza.Medjutim posle su poceli da snimaju filmove koji i nisu bili klasicni horori.A da gledao sam i "Stvar" ali prvi film sa Kurt Raselom.Elem,poceli su da snimaju filmove koji nisu bili horor filmovi.Vec su to bili ODVRATNI filmovi.Sa sto vise neke sluzi,krvi,povracanja,secenje svih mogucih organa .Pa neki kanibali u 2-3 filma "Pogresno skretanje" Tako da sam iz bioskopa izlazio ne uplasen nego mi se povracalo od svih mogucih bedastoca.Ako neko  i negde pronadje neka pogleda film "Grad koji se plasio zalaska sunca" Neznam originalni naziv filma.Ovi nasi  su ga tako preveli.  Jeste da sam ga gledao pre oko  oohohoo godina.Ali pravi pravcati horor.Toliko o Horor filmovima i Kristini Hendriks.Zelim prijatno popodne svima.
Na vrh
bret valas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bret valas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2025 u 13:22
"The Town That Dreaded Sundown"! "Grad koji se plasio zalaska sunca" Cuveni horor iz 1976 g!
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2025 u 13:28
Hvala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,531 sekundi.