Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OŠTEĆENI CD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

OŠTEĆENI CD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: OŠTEĆENI CD
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 12:27
MOLIM VAS JEL MI MOŽE NETKO REĆI NEKI PROGRAMI KOJI SPAŠAVA OŠTEĆENE CD.IMAM NEKOLIKO DISCOVA KOJI NEMAJU NI JEDNU OGRBOTINU NA SEBI ALI SE NE MOGU SKINITI.ZNAM DA POSTOJE TAKVI PROGRAMI SAMO NE ZNAM KAKO SE ZOVU.UNAPRJED HVALA
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 14:07
Ne verujem da ces bilo sto uraditi po tom pitanju. Ukoliko ne rade a nisu izgrebani u pitanju je sigurno tzv. oksidacija cd-a, koja ti je karakteristicna posebno za no-name cd-ove, na kojima se najbrze odvija. Ona se sastoji iz toga sto gornji deo cd-a oksiduje zbog ne postojanja neke druge zastite koja postoji na brand name diskovima...tako da ako je u pitanju to ne verujem da ces bilo sto uraditi...odvija se obicno posle 1-2godine...
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 14:08
I ja sam imao isti slucaj sa nekoliko starijih no-name cd-ova i nisam uspeo nista znacajnije uraditi...pokusaj ih prerezati, ako uspes. Srecno
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 14:25
CD NISU NO NAME I SVJEŽE SU ISPRŽENI A PRŽILICA JE ISPRAVNA.TAKO DAne znam šta da napravim više
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 22:05

Može se sve lijepo spasiti sa određenim programom ilešos poslo sam ti pm

Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 23:57

Ovako......

Programi za spašavanje cd-a:

1.)CD/DVD Diagnostic

2.)CD Data Rescue

3.)BadCopy Pro

Nadam se da je ovo dosta.Probaj sa jednim od ovih programa nadam se da ćeš uspjeti.

"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 20:34
HVALA SVIMA
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 23:24

Probaj spržit sa nerom bez da ti se zaustavi na podrućjima koje nemože pročitati.

Meni pali

Na vrh
Oldy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 23:14
Najbolji daleko NAJBOLJI program za spašavanje CDja je CDCheck.
Sa njim sam spasio svo filme pa makar je bila crta.

LP Oldy
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 09:57
KAKO TO U NERI DA UKLJUČIM?
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 15:50

Nemoj pržit preko wizarda nego onaj drugi izbornik i imaš funkciju stop a nonreadable to isključi i onda probaj

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,291 sekundi.