Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trolljegeren aka The Troll Hunter (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trolljegeren aka The Troll Hunter (2010)

Trolljegeren

Trolljegeren (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lovac na trolove

Godina:

2010

Žanr:

drama, fantazija, horor

Trajanje:

103 min

Režija:

André Øvredal

Scenarij:

André Øvredal

Glavne uloge:

Robert Stoltenberg
  >  Polsk bjørnejeger
Otto Jespersen
  >  Hans, trolljegeren
Knut Nærum
  >  E-verkssjef
Urmila Berg-Domaas
  >  Malica
Tom Jørgensen
  >  Polsk bjørnejeger
Tomas Alf Larsen
  >  Kalle
Torunn Lødemel Stokkeland
  >  Hilde, veterinär
Johanna Mørck
  >  Johanna
Glenn Erland Tosterud
  >  Thomas
Hans Morten Hansen
  >  Finn Haugen
Eirik Bech
  >  Campingplasseier

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trolljegeren aka The Troll Hunter (2010)
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 22:10
Trolljegeren aka The Troll Hunter (2010)

LOVAC NA TROLOVE

IMDB:

http://www.imdb.com/title/tt1740707/

Žanr: Akcija, Avantura, Drama

Režiser: André Øvredal

Glavne uloge: Hans Morten Hansen, Tomas Alf Larsen, Johanna Mørck

Opis filma:

Grupa studenta istražuju seriju misterioznih ubistava medveda, ali shvataju da su stvari mnogo opasnije nego što su mislili.
Počinju da prate misterioznog lovca, ali ubrzo će saznati da je on u stvari lovac na trolove.

Youtube:

Tekst preuzet sa IMDB-a

Prevod radi Vladika

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2011 u 16:04

Vladika, hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2018 u 22:21

Nisam ranije gledao Lovca na Trolove jer sam mokumentari žanr posle Veštica iz Blera počeo da izbegavam. Moje druženje sa ovim žanrom počelo je tako dobro i lepo sa filmovima Vudi Alena koji je bio i ostao neprevaziđen u svom viđenju pseudo dokumentarnog filma. Filmovi Uzmi pare i beži i Zelig su izvan svake kategorije i to je neka druga priča. Ne žalim se, autorima Veštica iz Blera treba da budem zahvalan jer sam zahvaljujući njima preskočio gomilu filmova.

Film sam gledao sa klincima i oni su uživali. Meni bi bio još bolji da su obratili malo više pažnju na sitnice i logiku.

Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2018 u 07:20
Pogledaj, zanimljiv je. I mnogo bolji od Vestica. Ovo je vise parodija na zanr...
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2018 u 01:40
  Pa napisao sam na dva mesta da sam gledao film. Nema svrhe ponavljati.

Počela je krečana da radi inače bi se setio na vreme naših autora čiji rad oratim o flmove gledam. Prvi je Dečak iz Junkovca Dejana Zečevića koji je u startu polazao sklonost ka nou badžet filmovima. Kod njega ima više muzike nego para a jedan od dokaza je mokumentari posvećen Radomiru Belaćeviću. Mislim da je najveći trošak za film bio benzin koji su potrošili.

Drugi je Made in Serbia, moj omiljeni film koji gledam uglavnom u društvu.

Opet sam izašao iz teme.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.