| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Morgan (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Morgan (2016)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2016 u 20:03 |
|
Morgan (2016) ![]() Žanr: Horor, Misterija, SF Trajanje: 92 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Luke Scott Scenario: Seth W. Owen Uloge: Kate Mara ... Lee Weathers Anya Taylor-Joy ... Morgan Rose Leslie ... Dr. Amy Menser Michael Yare ... Ted Brenner Toby Jones ... Dr. Simon Ziegler Chris Sullivan ... Dr. Darren Finch Lee, devojka zadužena za korporativni rizik velike firme je poslata u izolovano i tajno mesto gde mora preispitati potrebu postojanja Morgan, veoma opasnog hibrida čoveka i mašine. U pitanju je devojka nevinog izgleda koja u sebi nosi obećanje velikog naučnog napretka. Ipak se pokazuje je u stvari velika opasnost koja izmiče kontroli. izvor: megablog.rs Prevod najavio Bambula |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2016 u 00:02 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 10:01 |
|
Svijet "male" djevojčice Morgan je ograničen na maleni istraživački lab i ekipu znanstvenika i osoblja. Ona ima 5 godina, izgleda kao da ima 15, ima snagu kao 10 muškaraca i intelektualne i prekognotivne sposobnosti koje je teško i procijeniti. Drugim riječima, ona je projekt. Lee je poslana od strane Korporacije nakon incidenta da procijeni ( kada je Morgan izbila oko članici osoblja ), da li je projekt moguće nastaviti. U skladu sa procijenom Lee mora odlučiti, kako i što dalje...
SF thriller Lukea Scotta u produkciji tate Ridleya je sasvim pristojan film za sve koji ga pogledaju. Nije usko ograničen na žanr, tako da i ljubitelji akcije, thrillera, pa i drame mogu pogledati film, koji je u najmanju ruku dobar. Produkcija ne odiše jeftinoćom. Scenarij je potpuno Ok, glumci isto tako. Priča je pomalo predvidiva no to ne umanjuje interes i zanimanje za film kod gledatelja. Posebno mi se dopalo što su odnosi između male zajednice osoblja i Morgan višeslojni, pazilo se na sve detalje. Uglavnom, film je dobar i zaslužuje da ga se pogleda. Istina bog nije ultimativno remek-djelo, no filmovi veći od života se ni ne snimaju svaki dan.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2018 u 19:45 |
|
Kad se pogleda cast i neka ''zvucna'' imena... Mada ja nisam od onih koji ''pati'' da u filmu igraju ''poznati''... Od filma se moglo nesto ocekivati ali... Nije nesto.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |