Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lo mejor de Eva (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lo mejor de Eva (2011)

Lo mejor de Eva

Lo mejor de Eva (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mračni poriv

Godina:

2011

Žanr:

triler

Trajanje:

96 min

Režija:

Mariano Barroso

Scenarij:

Mariano Barroso
, Alejandro Hernández
, Silvia Pérez de Pablos

Glavne uloge:

Helio Pedregal
  >  Peña
Alberto Rubio
  >  Carlos
José Luis Torrijo
  >  Carmelo
Leonor Watling
  >  Eva
Nathalie Poza
  >  Berta
Adriana Ugarte
  >  Marta
Josean Bengoetxea
  >  Iñaki
Miguel Ángel Silvestre
  >  Rocco
Lorena Vindel
  >  Wendy
Rodrigo Poisón
  >  Javi
Nando González
  >  Nando
Polina Kiryanova
  >  Liuba
Isabel Mata
  >  Carmen
Imanol Pagazaurtundua
  >  Hijo Peña (as Imanol Pagazaurtundúa)
Ramón Sáez
  >  Operario Mudanza

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lo mejor de Eva (2011)
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2018 u 00:29
Gledljiv film. Dobra izrazajna gluma glavne glumice koja zraci a uz to je i lepa. Ima romanticnih i seksi scena. Sve u svemu ne opterucujuce, pitko za opustanje. Ocena 5/10 Prevod je odlican
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2018 u 21:11
odličan filmić, obavezno ga odgledajte, ocena IMDb 5,1 nije realna film zaslužuje višu ocenu, pozdrav
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 13:38

Ne bih se slozio da je odlican. Film jedino i svo vreme drzi sudijica, introvertna lepa zena zelja bliskosti dodira i ljubavi kako i naslucujuca tenzija izmedju nje i zigola. Pri tome zigolo glumi ocajno, cudi me kako je uspeo da napravi filmsku karijeru. Film sam odgledao samo da vidim hoce li se smuvati ili nece.
Sama radnja i pogotovo rasplet filma su podpuno neocekivani, i moram priznati dosta dobri.

Ja sam mu dao 5 , pre nego sta sam video na Imdb 5.1. Doduse ocene na Imd , nista ne moraju da znace.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 18:06
Nije nesto film, da se ne lazemo kakvih ima Spanjolskih trilera ovaj je slabiji. Moze se pogledati ali moralo je mnogo bolje.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 19:51
moje mišljenje o nekom filmu nije kritika nego kako sam ga ja doživeo, ne može da se poistoveti sa nečijom drugačijom vizijom istog filma, svi na drugi način doživljavamo iste stvari, zavisi od raspoloženja, percepcije, sklopa ličnosti. ne znam zašto neki od Vas pokušavaju da nametnu svoj doživljaj kao jedini moguć, konačan. zašto umišljaju da su samo oni merodavni autoriteti, kažem kako sam ga doživeo ja, ne mora da znači da nešto što se meni dopalo, ili nije dopalo treba da i kod drugih izazove isti efekat. samo lična konstatacija istog događaja, ne nametanje svog mišljenja, čemu arogancija, ignorisanje drugih filmofila!

frik60
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2018 u 20:52

Hm,  

Dobar komentar. Ja kad pisem komentare pisem kritiku dobru ili losu, ne pisem samo svoj subjektvini dozivljaj onoga sto sam gledao.

Sta je vama odlicno u ovome filmu, radnja, gluma, twist, rasplet da krenemo od toga za pocetak...Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.