| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Death Wish (2018) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Death Wish (2018)Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2018 u 20:39 |
|
Ok je ovo sa Brusikom. :)
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2018 u 19:08 |
|
Prevod je najavio Soldinjo ✨
|
|
![]() |
|
matrix_4_life
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2018 u 09:48 |
|
Opet ti :)))), opšte poznato je da Bruce Willis, kao i Nicolas Cage sada snimaju filmove B produkcije. Naravno da ni jedan rimejk bilo kojeg starog filma ne može ni prići ni originalu, ali...novi Death Wiksh je daleko od lošeg, u moru koje kakvih super junaka i filmova napucanih CGI efektima, Death Wish je daleko od lošeg. Solidno odradjena stara otrcana priča, drama, triler koji svakako vrijedi pogledati.
|
|
![]() |
|
robi75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2018 u 11:12 |
|
Recenzija se svela na pljuvanje Brus Vilisa...i film nije trebao u potpunosti da bude rimejk,nego upravo toliko koliko jeste...Vilis se povukao,snima filmove da bi svojom pojavom pomagao nezavisnim produkcijama,malim filmovima i neafirmisanim reziserima...naravno,nije se odrekao blokbastera ali mu nisu u prvom planu...kao i De Niru...nije moj zakljucak nego sam citao o tome,pogledao emisije gde su bili gosti,prosvrljao po netu...moras biti informisan...film nije uopste los,malo promene u odnosu na sve sto nam se servira...Brus je velicina kao i Bronson ali u razlicitim vremenima i apsurd je praviti recenziju uporedjujuci dva glumca i dva filma uzimajuci u obzir toliku vremensku distancu...
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2018 u 10:22 |
|
Ne znam sto napadate coveka ,sto se mene tice sve je u pravu. Covek je samo rekao da su trebali drugacije da naprave film, a ne kao remake. On je ocajan kao remake i to je cinjenica, kao akcioni filmcic i nije tako los , na kraju krajeva dao mu je sesticu. I ovo nikako se ne moze svrstati u B-produkciju vidi se po budzetu filma, zna se sta je B-produkcija (John Carpenter i sl.). I Bruce Willis i Nicolas Cage bi po meni trebalo da prestanu da snimaju filmove koliko su im losi ali opet to je samo moje misljenje. Pozdrav svima i samo bez nervoze ovaj film sigurno nije vredan vasih zivaca
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2018 u 18:26 |
|
Hahaha. Kritičara će uvek biti i na to moraš da se navikneš IgaBiva, samo ti nastavi sa pisanjem recenzija jer ovde ima i članova koji svakodnevno čitaju tvoje objave i cene to što trenutno radiš za sajt.
Što se tiče filma rećiću vam da je skoro svaki remake nekog poznatog filma prošao dosta loše pa samim tim i nema potrebe za većim objašnjenjem. Ne treba svaljivati krivicu za neuspeh filma samo na glumce jer i Č.Bronson i B.Vilis su fenomenalni glumci sa izvanrednim filmovima i zaslužuju samo reči hvale za sve što su uradeli u svojim karijerama. Vilis ovde ništa nije kriv jer je samo prihvatio ponudjenu ulogu, dok produkcija i režiseri današnjih filmova ne znaju da stvore ništa novo i zanimljivo nego se prave remake nekog već dobrog filma. Mislim da verovatno u skorije vreme možemo očekivati remake filmova Casablanku sa DiCapriom i The Godfather sa V.Dizelom ili Dwayne Johnsonom, Dirty Harry sa Mark Wahlbergom, i ko zna koji glupi remake nas očekuje.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2018 u 19:31 |
|
Ovako postove od draganap nisam čitala, obrisala sam mu ih s profila jer mi se ne čitaju gluposti ovakve, ja sam intelektualka
![]() lične napade na korisnika nekog možete preko privata, tako dugo bar dok vas on ne prijavi i meni pokaze dokaze da ste pretjerali, onda zna se...ide ono drugo dugme ![]() manite se gluposti, tko misli da može bolje pisati, neka piše
![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 01:02 |
|
Hroničan gubitak kreativnosti Holivuda.
Neke klasike jednostavno ne treba dirati. Brus Vilis kao intelektualac, lekar, hirurg? Nismo navikli. Film kao film OK, Dermot Mulroney npr. bi super odradio posao kao hirurg osvetnik. |
|
![]() |
|
matrix_4_life
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 10:15 |
|
šta je ovo ni jedne recenzije danas, od poznatog filskog kritičara IgaBiva, :)))), i da onako uz put za cijenjenog admina CERSEI, imate vi vrlo dobrog čak i odličnog recenzenta ovdje " robin12345", i da možete i ovaj komentar obrisati KOMOTNO :)))))
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 10:55 |
|
ja ne čitam bivine recenzije, niti ću ikad, zaboli me njegovo mišljenje o nekom filmu, kao i od bilo koga, za robina(jednom ću njegovu recenziju pročitati) znam da je hvaljen, ali to nema veze s osobnim napadima na članove koji neki vrše.
Toga se manite. Svatko ima pravo reći svoje mišljenje o nekom filmu, tako i biva, što on ima volje pisat o tome nek piše, svatko može ako umije. ![]() Btw. stvarno ste našli umjetničko djelo za polemike, za godinu dana nitko neće znat da postoji film ![]() |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 11:45 |
|
u ovoj temi se piše sto misliš o filmu, a ne o bivi. hvala ima u spamu tema "ljubav je na titlovima"gdje se može podijelit ljubav prema nekom članu
![]() |
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 21:33 |
Ovog puta je (zamislite ) ocena administratora 100% na mestu. Ova recenzija je najbliža klasičnoj recenziji. Opet da ponovim, "sažeti opis filma" NIJE recenzija, a to se ovde izgleda najviše "meša". Dat je osvrt na orginalni film koji je snimljen pre više od 40 god i ima samo dve greške recenzenta. Ovim upadicama ovde nije mesto: (čitaj ćelavi Bruce) i "Naravno da nije, ovo je umiveni remake,". Ova prva nije trebala da se napiše, jer očigledno pokazuje osečanje recezenta koje gaji prema tom glumcu. A druga samo da je postavljena u formi pitanja "Da li je ovo umiveni rimejk?" bez onoga na početku i sve bi bilo u savršenom redu. Čak šta više, ovo je jedna od boljih recenzija. Stvarno bi trebalo malo primiriti situaciju u temi sa recenzijama i kao prvo razdvojiti je od "teme i opisa filma". Recenzija je u suštini samo "sumnja" u uspešnost režisera i u sposobnosti glumaca, a ne opsi filma. Iga Biva puno unosi "lično"mišljenje i bombastične nazive kojima se izgubi veza sa pokušajem. Da nije bilo ove dve greške ovo bi bila sasvim dobra recenzija filma koji većina ljudi još uvek nije pogledala, ali informacije koje je izneo o orginalnom filmu bi potakle druge da ga odgledaju. Što i jeste poenta recenzije. P.S. Nakon gledanja filma se ocenjuje vrednost recenzije, a i recenzenta.
![]() ![]() ![]() |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 21:47 |
|
biva je ćelaviji od njega al nosi tupe, pa je ljubomoran jer Brucu dobro stoji i ćelava glava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 21:57 |
Ahaaa, znači to je razlog upadica? Znači trebalo bi da za vrat 'vata onoga ko mu je odabrao tupe, a ne 'ebozovnog Brusa i da nervira moje drage koleginice. |
|
|
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 22:15 |
|
Ako boja vidi to što je pisao, morat ću je banovat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2018 u 22:30 |
|
Šta da ti kažem,...osim... Boja mora da bude srećna i zadovoljna....po svaku cenu. |
|
|
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2018 u 02:39 |
|
Svaka čast skinhedsu ali zna se ko je svima tatko. Pored odlomaka smrtno željenih i "ozbiljih" odlomaka tu su i drugi filmovi koji su punili bioskope. Kinjite, koga ću reprizrati, je ubedljivo najgori od svih i spominjem ga zbog činjenice da bez starca nema udarca. Čak je imao 68 leta a reditejj Tompson 75. Čak se bije i nogata kao mladić što je za pohvalu. To ne važi za Tompsona koji se takođe ponaša kao mladić. |
|
![]() |
|
vesna-aleksic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2018 u 07:28 |
|
Misljenja sam da Bruce uopste ne treba snimati ovakve filmove jer to samo steti njegovoj karijeri, koja je, uzgred, po meni u dubokoj silaznoj liniji, jer su mu filmovi u kojima se pojavljuje sve gori i gori! Nista novo nije vidjeno ni u ovom filmu.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 16:35 |
|
Ok film, Zanimljiv i gledljiv film, nije ni blizu originala ali preporučujem za gledanje. Ocena 6/10.
|
|
![]() |
|
Bilko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Split Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 19:16 |
|
Film je naivan kao da je režiser hlebinac. Bruce tj. lik ostavlja otiske, tragove, krv na sve strane, koristi oružje koje je već korišteno u kaznenim djelima, smotan kao sajla, ali gle čuda, nitko ne primjećuje ništa jer su murjaci zauzeti krafnama na akciji a forenzičari valjda na dužem godišnjem odmoru. Je li ovo remake ili parodija?!?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |