Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Changeling (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Changeling (2008)

Changeling

Changeling (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zamjena

Godina:

2008

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

141 min

Režija:

Clint Eastwood

Scenarij:

J. Michael Straczynski

Glavne uloge:

John Malkovich
  >  Rev. Gustav Briegleb
Angelina Jolie
  >  Christine Collins
Ric Sarabia
  >  Man at Diner
Jan Devereaux
  >  Operator
Colm Feore
  >  Chief James E. Davis
Erica Grant
  >  Operator
Michael Kelly
  >  Detective Lester Ybarra
Kerri Randles
  >  Operator
Frank Wood
  >  Ben Harris
Gattlin Griffith
  >  Walter Collins
Michelle Gunn
  >  Sandy
Morgan Eastwood
  >  Girl on Tricycle
Antonia Bennett
  >  Operator
Devon Conti
  >  Arthur Hutchins
Madison Hodges
  >  Neighborhood Girl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Changeling (2008)
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2014 u 17:41
Changeling (2008)

Žanr: Drama, Istorija, Misterija
Trajanje: 141 min
Država: Amerika 
Jezik: Engleski

Režija: Clint Eastwood
Scenario: J. Michael Straczynski

Uloge:

Angelina Jolie ... Christine Collins
Gattlin Griffith ... Walter Collins
Michelle Gunn ... Sandy
Michael Kelly ... detektive Lester Ybarra

Temeljeno na istinitom događaju koji je potresao kalifornijski pravni sustav, 
Changeling je priča o majci koja u potrazi za sinom čini sve što može 
i o onima koji će je u njenoj potrazi pokušati spriječiti na sve moguće načine.

Jednog jutra 1928. u radničkom predgrađu Los Angelesa Christine odlazi na posao i pozdravlja sina. 
Kada se vrati kući, njenog sina nema. 
Potraga za njim traje godinama i Christine napokon dobiva informaciju da će joj sin biti vraćen. 
No, Christine umjesto sreće zbog povratka djeteta doživljava šok, jer vraćeno dijete nije njeno. 
Suočena s korumpiranom policijom i skeptičnom javnošću Christine očajnički traži odgovore. 
Napokon dolazi do istine koja će ju zauvijek promijeniti.  izvor: mojtv   

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2018 u 00:06
Ok film. Odlična gluma i odlična priča. Gledao pre nekoliko godina, reprizirao prošlog leta. Preporuka.

* podseti me ovaj članak u novinama / pažnja - spojleri.    

https://www.blic.rs/vesti/svet/policija-nije-mogla-da-joj-pronade-nestalog-sina-pa-je-nacelnik-smislio-bolestan-plan/dhkz0cx
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 14:02
Još jedan u nizu odličnih filmova Clinta Eastwooda. Tema filma je kompleksna, ono što je uzrok radnji je potresno. Kao i u većini drugih njegovih filmova i ovdje je glavni lik simbol ljudstva (u pozitivnom smislu), digniteta i hrabrosti, te ne posustaje od svojih načela. Pohvalio bi i Angelinu Jolie, kao i scenarij, montažu i scenografiju.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 16:04
Slazem se, odlican je film u svim segmentima, i sigurno preporuka ko nije pogledao. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2024 u 14:47
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film. u ''danasnje'' vreme, kad kvalitetnih filmova sve vishe i vishe manjka, bolje je pogledati neki ponovo od pre koji se i zaboravio nego neku glupost koje se danas snimaju. Iskreno, u poslednje vreme je i 99,95 filmova koje gledam su koje sam vec gledao a taj mali delic filmova koje nisam gledao, zna da se ceshto desi da prekinem. A shto se tiche filma Changeling, uz to shto je dobar film, pohvalio bih naravno pre svega zvezdu i legendarnog Clint Eastwood-a, koji je rezirao ovaj film. Clint je zhiva legenda u svakom pogledu i kao glumac i kao reziser. glumci pored njega mogu mngo toga da nauce, pa se tako nadam da je i Angelina Jolie, verovatno dobila i neke savete od njega shto se i rezije tiche. U ovom filmu igra i po meni odlican glumac John Malkovich. Shto se njega tiche, mislim da je odlican glumac ali mislim da isto kao I odlicni Willem Dafoe, da i on iza sebe ima nekoliko gluposti koje je snimio
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2024 u 12:01
I da, zaboravio sam da napisem da je ovaj film po istinitoj prichi a volim takve filmove a ovo je neverovatna istinita pricha
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.