| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kaméleon (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Svetofil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kaméleon (2008)Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2018 u 21:40 |
|
Ovaj film je 2010. god bio zvanični mađarski kandidat za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja. Sa nezamislivo malim budžetom prema holivudskim standardima (oko 900.000 dolara), film izgleda kao najbolji proizvodi američke A produkcije. Fotografija, montaža, muzika, sve izgleda nestvarno dobro, a glumci i u najmanjim sporednim ulogama su jednostavno izvanredni. Film nema bukvalno nijedan sekund "praznog hoda", nijedan sumnjiv ili nepotreban kadar. Režiser Kristina Goda je svojim majstorstvom "postavila prečku" toliko visoko da je malo koji muški kolega može doseći. Nije jasno zašto i velika je šteta što ta mađarska pametnica (i lepotica) nije do sada snimila više filmova. Verujem da ćete uživati u ovom simpatičnom i pitkom filmu, čak i sa mojim skromnim prevodom.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2023 u 00:00 |
|
Hvala ne prevodu. Mislim da sam ovo davno gledao ali cu obnoviti gradivo.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |