Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozz svima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozz svima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
neno_zip View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj neno_zip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozz svima
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 14:49
Eh nekoliko rijeci o sebi... (usta moja, hvalite me sada Wink).

Stajt je bio poznat, meni barem, kao mjesto gdje bi nasao titlove nakon registracije(kodi, naravno) nista vise... No, ipak sam odvojio nesto vremena, da bacim pogled na teme, stajalista, osvrte.... Zanimljiva ste ekipa koja, i vise nego ocito ulaze, velike napore da bi sajt ostao kakav je. Ima tamo negdje na forumu "razgovor" o  uvjetno receno konkurentskom sajtu, gdje ste se ponjeli (bar admini) kao ljudi bez obzira na to sto se radilo i pricalo o vama. mislim da je to glavni razlog zasto ovo sada i pisem. sve u svemu - svaka cast... toliko o tome od kuda znam za sajt.

ne radim titlove, nisam ja bas za to, ima ljudi koji uzivaju u tome i rade stvarno dobar posao, svaka im cast i na trudu i na titlovima koje nesebicno podjele, sa svima. Vise sam ja za scn PL, imam strpljenja  za cekanje dok ne odvrti svoje... i za sada funkcionira. inace,  instaliram perifernu opremu za teleoperatera (kabelski modemi, stb, strukturna kabliranja, administracija os-a, grupa... i tome slično..) , a inace informaticar... 

kaj ja znam, tu sam, ako mogu pomoci, vrlo rado, ali svakako me od samih titlova vise zanima sama srz stvari kako to sve skupa radi ako pricamo o iptv... ne nacelno, vec sama srz ... no, forum je velik, google zna dosta toga, pa pomalo, relativno su mi to nove tematike...
bilo kako bilo, ekipa radite dobar posao (iz moje perspektive pridoslice) Thumbs Up

ajd zivjeli
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 14:52
Dobro ti nama došao Smile, nadam se da ćeš usput otkriti i mnoge druge pa i ne tako skrivene dragulje sajta/foruma, te da ćeš se lepo zabaviti i družiti, ima ovde svega, baš Smile

dobrodosli       Uzd7mp5.gif
Na vrh
neno_zip View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj neno_zip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 14:55
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Dobro ti nama došao Smile, nadam se da ćeš usput otkriti i mnoge druge pa i ne tako skrivene dragulje sajta/foruma, te da ćeš se lepo zabaviti i družiti, ima ovde svega, baš Smile

dobrodosli       Uzd7mp5.gif

ooooo daaaa, ima tu svasta nesto kod vas Cool
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 15:00
dobrodosledobrodosle
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 15:00
Da znaš,
Ne prođe dan a da me nešto ne iznenadi a odavno sam tu, uz to, pomoć ćeš dobiti u baš svakom problemu, ako ti je do blesavljenja tu je spam, forumske igre, jasno filmske teme, naporan rad/trud prevoditelja, alkoholizam i renesansa u forumskoj kavani, za svakog ponešto. Smile

Deluješ kao sjajan momak, verujem da ćemo se lepo družiti, u kojem god delu foruma. Smile
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 15:33
welcome
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 15:36
Elme moš spojit na 30Mps? t-com me ždereLOLProbo Nešo, no njega otelo iz Somalije kada je s Mandarinom krstario u svojevrsnom čudnom trenutkuOuch
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 15:37
Ak možeš onda ne trebaš platiti upad od 100 eura, kao dobrohotni izraz pažnje precednikuLOL
Na vrh
neno_zip View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj neno_zip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 16:07
Ma gle, sve se moze, jbt na mjesec letimo....
Ali, tko ce to da plati
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 16:16
welcome
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 16:23
dobrodosli
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana Thishpetana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 16:29
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 17:33

dobrodosli
Originalno postovano od strane neno_zip neno_zip piše:

Ima tamo negdje na forumu "razgovor" o  uvjetno receno konkurentskom sajtu, gdje ste se ponjeli (bar admini) kao ljudi  
Confused  Prvi glas.  LOL

Originalno postovano od strane neno_zip neno_zip piše:

Ma gle, sve se moze, jbt na mjesec letimo....

Aha, kao i što je zemlja okrugla.  LOL

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 17:45
...i svrati u Selo na vatreno krštenje.    

* šalim se malo, naravno.    
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 18:31

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.