Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skidanje titla za filmove i serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skidanje titla za filmove i serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mico-zaric View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mico-zaric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skidanje titla za filmove i serije
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 11:44
Zasto ne mogu da skinem ni jedan titl a redovan sam clan? PozdravSmile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 11:54
nešto je do tvojih postavka jer za skidanje titlova nije ni potrebno biti član sajta, niti logiran na sajt, ne postoji ograničenje za skidanje titlova.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mico-zaric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 13:16
Da li je potrebno da postoji neki pomocni program na racunaru da bih mogao da skinem titl? Pozdrav
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 13:54
ne ništa ti ne treba, direkt je skidanje, skineš, odzipaš  i to je to.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mico-zaric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 14:17
Hvala na odgovorima  ali sve mi je to prosle godine radilo. Medjutim kada sam reinstalirao windows 7 adresa www.titlovi.com mi ne radi? Uopste mi nije jasno zasto? Pozdrav.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2018 u 14:44
Koliko vidim, taj link radi. Nakon toga upišeš ime filma (serije) ili ideš na link "titlovi".
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mico-zaric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 09:28
Da nije u pitanju moj e-mail pa zato ne mogu da skidam titlove sa vaseg sajta? Pozdrav
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 11:55
A da nam malo opišeš što se događa, baciš koju sliku? Nemaš polje "skini titl"? Izbacuje ti neku poruku?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mico-zaric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 14:59
Diamonds Are Forever - film James Bond
Kada sritegnem dugme "SKINI PRIJEVOD" dobijem odgovor

Cannot download this file . The invalid http server replay.
Details:
HHTTP/1.1 200 OK

Pozdrav

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 15:10
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 15:40
uglavnom nije do sajta niti tvog računa nego do tvog računala.  Probaj standardno, drugi preglednik, brisanje povijesti i cookije i cache , pa restart preglednika a ako ne djeluje guglaj taj error.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mico-zaric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 23:20
Resio sam problem. A problem je bio u sledecem:
Imam instaliran Win7 64
Servis pack 1
Windows Eksplorer 11.
Sve je to Ok.
Medjutim ja sam pustio da mi windows update sve sto je nasao pa je najverovatnije tu bio neki fajl koji se kosio sa vasom stranicom pa nisam mogao da skinem nijedan titl.
Sada kada sam sve uradio ispocetka radi normalno.
Hvala na trudu koji ste ulozili da bi mi pomogli.
Pozdrav
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 23:43
Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.